Odpustíš mi?

1K 95 17
                                    

V minulém díle:
Skleničku jsem položila na noční stolek a zachumlala se do peřiny.Skoro jsem usínala ale uslyšela jsem kroky.Otevřela jsem prudce oči a podívala se na dveře.Škvírkou pod nimi jsem se dívala na stíny,na chodbě se svítilo a tak šel vidět stín.Slyše kroky které byli čím dál víc slyšet.Přitáhla jsem si peřinu víc k sobě a dívala se na tu škvírku,mám strach jako nikdy....

----------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Kroky šli slyšet čím dál víc a já si přetáhla peřinu přes hlavu a přitiskla k sobě pevně víčka.Slyšela jsem cvaknout kliku a drtila ve svých rukách peřinu.Někdo ze mě peřinu stáhl a já se schoulila do klubíčka. ,,Elííz?,,zeptal se mě Calumův hlas a já hlasitě vydechla. "Panebože vyděsil si mě,,zašeptala jsem a sedla si. ,,Já tě vyděsil?,to nééé,,řekl opilým hlasem a začal se hlasitě smát. ,,I já tě vyděsil?,,zašeptal mi někdo do ucha a já vykřikla.Cukla jsem sebou a podívala se vedle sebe,stál tam Ben a smát se s Calem.

Dívala jsem se na oba dva vyděšeně,takovej šok jsem dlouho neměla.Vstala jsem a vzala si peřinu a polštář. ,,Kam pak?,,řekl Ben a chytl mě za ruku.Vytrhla jsem se mu ze sevření. "Jdu spát na gauč,jinak se nevyspím,,řekla jsem nepříjemně a šla dolů do obyváku.Slyšela jsem Benovo zamumlání.Neřešila jsem to a lehla si na gauč.

Snažila jsem se usnout ale pořád jsem něco ze shora slyšela.Odkryla jsem peřinu a naštvaně si stoupla.Po špičkáš jsem šla po schodech a divné zvuky slyšela čím dál víc.Šlo to z mého pokoje.Potichu jsem otevřela dveře a viděla na mé posteli rozvaleného Caluma.Tak co to sakra bylo?pomyslela jsem si.Chtěla jsem zavřít dveře ale viděla jsem něco se pohnout ve tmě.Rožla jsem a viděla všude rozházené věci a Bena který se hrabal ve skříni. "Co to sakra děláš?!,,zařvala jsem na něho šeptem.Lekl se a rychle se otočil. ,,Co tu děláš?,,řekl a pomalu zavřel skříň. "Já co tu dělám?,to spíš co tu děláš ty?!,vypadni z mého domu!,,zařvala jsem a Calum sebou trochu cukl ale otočil se na druhou stranu.

Ben se uchechtl a odešel pryč.Zamkla jsem za ním dveře a sjela po nich.Vždyť je to můj bratr,dokonce jsem starší,proč se ke mě chová jako kdybych mu zabila někoho blízkého?,nic jsem mu neudělala,pomyslela jsem si a rozbrečela se.

O měsíc později:

Pohled Eliz:

Za měsíc se toho stalo dost.Porodila jsem krásného chlapečka Liama který právě spinká v postýlce v mém pokoji.Calum se Sarah odjel na Hawaii kde ji má požádat o ruku.Mike teď bydlí semnou abych tu nebyla sama.Niki je zase těhotná s Ashem,a Luke......o tom nic nevím.Seděli jsme s Mikem v obyváku a dívali se na televizi.Mikey je fajn,je to jako můj druhý bráška kterému se můžu svěřit.

Zvonek zazvonil a já položila džus na skleněný konferenční stůl a šla otevřít.Chytla jsem za kliku a pootevřela dveře.Stuhla jsem a slzy se mi nahrnuli do očí. ,,Ahoj,,zašeptal s úsměvem Luke. "C-co tu děláš?,,zakoktala jsem a dívala se do jeho modrých očí. ,,Přišel jsem tě navštívit,už mě pustili,vidím že už nemáš bříško,,zašeptal a stekla mu slza. "Je to kluk,,zašeptala jsem a utřela si slzu která mi stekla po tváři.Luke už chtěl vejít ale já dveře víc přivřela. ,,J-já....promiň,chtěl jsem ho jen vidět,,zašeptal a odstoupil.Nevěděla jsem jestli ho mám pustit dovnitř,co když třeba utekla a něco nám chce udělat?!,ne nemysli na to.

Otevřela jsem dveře aby mohl vejít dovnitř.Překvapeně se na mě podíval a usmál se,ty jeho ďolíčky!Zavřela jsem za námi dveře a šla do druhého patra.Vešli jsme do druhých dveří a Lukovi se mohl naskytnout pohled na modře vybarvený pokoj s bílým nábytkem,hračkami,plyšáky a v rohu křesílkem. ,,Páni,je to hezky zařízený,,vydechl a prohlížel si pokoj.Došli jsme k postýlce kde spal Liam a Luke se na něj uculoval.Sledovala jsem každý Lukův pohyb. ,,J-jak se jmenuje?,,zašeptal a pohladil ho po tváři. "Liam,,zašeptala jsem a usmívala se na Liamka. ,,Liam,,zopakoval Luke a stekla mu slza.Položila jsem si ruku na postýlku ale ucukla když na tu moji položil Luke tu svoji.

Zase jsem nachvíli cítila ten hřejivý pocit,že jsme rodina,že jsme rodina a Liam má tátu i mámu.Luke měl položenou ruku na postýlce a já si položila svoji na tu jeho.Luke se na mě podíval a já na něho.Začali jsme se k sobě přibližovat ale rychle jsme se odtáhli když do pokoje přišel Mike. ,,Eli budeš.....,,nedořekl to a stuhl. ,,Co tu děláš,,zašeptal a objal mě okolo pasu.Šlo vidět na Lukovi jak mu ublížilo to,že mě Mike objal okolo pasu. ,,J-já.....pustili mě a já...jen jsem chtěl.....už půjdu,,řekl a rychle vyběhl z pokoje.Mikovy ruce jsem oddělala z mého pasu a vyběhla za Lukem.Obula jsem se a vyběhla z domu.

Viděla jsem ho běžet do parku a tak jsem běžela za ním.Sedl si na lavičku a dal si obličej do dlaní. "Luku!,,řekla jsem a sedla si vedle něj. "Luku nebreč,prosím nebreč,,zašeptala jsem. ,,Když pomyslím,co všechno jsem stratil,stratil jsem přátelé,Liama,tebe,,zašeptal a podíval se na mě.Dívala jsem se mu do jeho uslzených očí,něco se ve mě zlomilo a já zase podlehla lásce k Lukovi. ,,Ani nevíš,jak je mi to líto že jsem stratil část,velkou část mého života,tebe a Liama,,zašeptal a já se mu vrhla okolo krku. "Luký tohle neříkej,já tě miluju,,zašeptala jsem a ucítila slzy na tváři. ,,Tohle neříkej.....máš Mika,,zašeptal a sklopil pohled.Sedla jsem si mu na klín a zvedla mu bradu. "Já s Mikeym nejsem,nechodíme spolu,, "Bydlím s Calumem ale ten odletěl se Sarah na Hawaii a Mike zůstal semnou,abych nebyla doma sama,,zašeptala jsem a viděla jak se v jeho očích zablesklo. ,,Odpustíš mi?,,zašeptal nakřáplým hlasem. "Odpouštím,,zašeptala jsem a očima jsem se pořád dívala na jeho rty a oči. ,,Jsi opravdu šílená že odpouštíš takovému debilovi,,zašeptal. "Radši šílená než být bez tebe,,zašeptala jsem a spojila naše rty.Luke položil své ruce na mé boky a jemně mě hladil.  "Miluju tě,,zašeptala jsem. ,,Miluju tě,,oplatil mi slůvka....

---------------------------------------------------------------------------

Hi! Další část ve které jsou konečně spolu! :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIOù les histoires vivent. Découvrez maintenant