Stará známá

1.6K 119 0
                                    

V minulém díle:

,,T-ty mě neznáš??"zeptal jsem se šokovaně. ,,Měla bych?"zeptala se zmateně. ,,No já jsem přece Michael Clifford z 5sos" ,,Z čeho??"zeptala se. ,,Z 5sos, je to hudební skupina" ,,Aha"

,,Tady je vaše objednávka"usmála se na nás baculatá paní a já ji úsměv oplatil.

,,A jak se jmenuješ ty?"zeptal jsem se jí a usrkl si trochu horké čokolády. ,,Jsem Madison, Madison Cooper"

------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Mika:

Ve starbucku jsem si s Madison docela rozuměl.Je to prostě holka pro mě.Chtěl jsem jí ukázat klukům a taky holkám a proto jsem se s ní domluvil, že půjdeme k nám.

---

Vytáhl jsem z kapsy klíče a zasunul je do zámku,dveře klapli a já je otevřel dokořán. ,,Kluci jsem doma a je tu semnou i Madison"zakřičel jsem a hned slyšel dupání po schodech.

Holky seběhly rychle schody a Eliz je dokonce brala i po dvou. ,,Ahoj jsem Eliz a tohle je Nika a Sarah"řekla Eliz s úsměvem. ,,Ahoj, já jsem Madison Cooper"usmála se na ně a já věděl, že si budou rozumět.Potom se ale vřítili i kluci do místnosti a skenovali Madison pohledem, ale Calum se docela zasekl? Nevím, ale byl úplně bledý.Podíval jsem se na Madison a ta se jen usmívala jak sluníčko.

Pohled Caluma:

,,Kluci jsem doma a je tu semnou i Madison"zakřičel Mike a já stopl hru, kterou jsme s klukama hráli na Xboxu.U dveří už byly holky a vítaly se s tou Madison, ale když jsem ji spatřil, tak jsem stál jak solný sloup.

Flashback:

,,Notak Calume, stůj!"křičela za mnou Madison, když jsem utíkal přes park se slzami v očích.Zakopl jsem o svoji vlastní nohu a spadl na zem.Za tu dobu, co jsem se ale zvedal, mě Madison doběhla a položila mi ruku na rameno. ,,Nech mě!"vyštěkl jsem na ni, ale ona se ani nehla. ,,Myslíš, že snad za to můžu Calume, nemůžu za to, že moji rodiče našli lepší práci v Americe a kvůli tomu se musíme stěhovat!"zařvala na oplátku ona na mě. ,,Víš, tohle mě bolí, zlomilo mě to, ale co mě nejvíc zlomilo bylo to, že jsi mi lhala"řekl jsem a ona se na mě zmateně podívala, ale v jejích očích šla vidět obava.

,,Včera když si se šla umýt, tak ti zapípal mobil, že ti přišla zpráva.Poprvé jsem to nechtěl otevřít, ale co by si předemnou tajila že? Rozklikl jsem zprávu a hned se mi naskytl pohled na tu sms.

Dneska večer Baby:** těším se Harryxx

--

Od té doby co jsme se pohádali, jsme se nikdy neviděli.

Konec Flashback:

Usmívala se na mě, jako kdyby se nic nedělo, ale v očích ji šel vidět ten plamen.Plamen touhy a zlosti.Pevně jsem stiskl Sarah ruku a sledoval Madison, jak se překvapeně dívá, ale přitom se tváří normálně, aby to nikdo nepoznal.

,,Madison, tohle je Luke, Ashton a Calum a jen abys věděla, všichni zadaní"zasmál se Mike a my všichni s ním, teda až na mě, já se jen falešně usmál a zmáčl Sarah ještě víc ruku. ,,Cale to bolí"zakňučela mi Sarah do ucha a já hned sevření povolil. ,,Co kdyby jsme skoukli nějakej film?"zeptal se nás Luke a my přikývli. ,,Vy obstarejte deky a my s holkama obstaráme jídlo a pití"řekla Eliz.

Pohled Madison:

Páni, Calum se od té doby strašně změnil, je krásnější.Neříkám, že ho miluju, ale mé city k němu se moc nezměnili, takže vlastně ano, miluju ho a budu o něj bojovat.Ta holka jménem Sarah, mě nějak nezastraší, protože si myslím, že jsem hezčí a ten úlet s Harrym, to byla blbost.

--

Šla jsem s holkama do kuchyně nachystat jídlo a pití. ,,Takže, já si beru brambůrky a takový a co vy?"usmála se na nás Nika a já pokrčila rameny. ,,Tak já si vezmu pití, tak mi můžeš pomoc Madi a ty Eliz můžeš pomoct Nice" Toho by se dalo využít.

Přišla jsem k ní a vyndala skleničky. ,,Ty, Sarah, můžu se tě na něco zeptat??" ,,Jasně" ,,Ty chodíš s Calumem?"  ,,Jo, proč?" ,,Jen tak, strašně vám to spolu sluší"řekla jsem, ale v hlavě se smála, co jsem to řekla za kravinu.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dlouho jsem nepřidala další díl, protože mám špatné známky a musím se učit :)

Unicorn__K

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now