Bazén

1.4K 105 16
                                    

V minulém díle:

 ,,Ale mě včera nikdo neřekne že mám sexy prdel že,,řekne "uraženě" Mike. "Měl si včera sexy prdel a máš,,řekla jsem. ,,Si myslím,,řekne Mike a všichni se začneme smát.

---------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

,,Asi to řeknu tak,všichni máme sexy prdelky,,řekne Sarah a Calum ji pleskne přes zadek. ,,Jojo,to můžu potvrdit že má strašně cute prcinku,Sarah,,řekl Calum a já se zakřenila.  "Víc úchylněji si to říct  nemohl,,zasmála jsem se a udělala že mi stekla slza a že si ji utírám.

Všichni jsme sedělli na gauči,už nikdo neměl špendlík v zadku,a dívali se na LoL,všichni až na Mika jsme byli do toho zažraný.

,,Čau lidi na co koukáte?,,zeptá se nás Ashton když vejde do obyváku. ,,Na Lol a neruš,,řekne Sarah a víc se přitiskne ke Calovi.Připomělo mi to že tu není můj roztomilý tučňáček.

Vyšla jsem schody do pokoje kde se zrovna převlíkal Luke.Jeho sexy zadeček...BOŽE na co to zas myslíš mozku! okřikla jsem se v duchu.Nebavilo mě šmírovat škvírkou a tak jsem otevřela dveře když se převlíkal do trička.Přišla jsem k němu a dala mu pusu.Ucítila jsem jak se do polibku usmál,tak cutte. ,,Víš že jsem tě vidět,viděl jsem jak mě šmíruješ,,zasmál se a já zrudla. "Jak?,,zeptala jsem se nechápavě.  ,,Víš na té skříni je zrcadlo a já stál čelem ke skříni takže asi proto,,řekl zamyšleně Luke a potom se začal smát.Nahodila jsem svůj vážný pohled který mi ale dlouho nevydržel.

S Lukem jsme šli dolů,už tam byli všichni.Pořád sledovali Lol a tak jsme se k nim přidali,samozdřejmě že měl Clifford zas kecy.

Když film skončil tak jsme šli s holkama udělat oběd aby jsme zas nežrali pizzu.Mike s Ashem docelo dost protestovali,ale nakonec jsme je překecali.

,,Holky co uděláme na oběd?,,zeptá se Nika. ,,Hele holky to zvládnou Niki,pojď si sednout aby ses nepřemáhala zbytečně,,řekne Ash a chytne ji za ruku.  ,,Hele Irwine jsem sice těhotná,ale není mi 60,navíc ještě nejde moc vidět že jsem těhotná,,řekne mu Nika,ale Ash si stojí za svým. "to je vpohodě Niki,my to se Sarah zvládneme,,řeknu s úsměvem na rtech a ona tedy přikývne a de s Ashem si sednout na sedačku.

Se Sarah jsme nakonec udělali zapečený těstoviny na kterých jsme si všichni pošmákli.Luke mi pomohl všechno to nádobí dát do mičky.Potom jsme se přesunuli všichni na zahradu.Kluci blbi v bazénu a mi na zahradních křesílkách si povídali o všem možným.

Ashton najednou přiběhl k Nice a zeptal se jí jestli je všechno vpořádku,byli spolu strašně roztomilý že jsem i uvažovala nad tím jestli si s Lukem nepořídím dítě,ale to né až po svatbě. ,,Ježiš klidni se Irwine,vždyť nemám ještě ani břicho a ty mě kontroluješ jako nějaký malý dítě,,řekne Nika.  ,,Tak sorry že se starám,,řekl uraženě Ashton a šel za klukama do bazénu.  ,,Bože já jsem kráva,,zašeptá Nika a první slzy ji tečou po tvářích.Rychle k ní přídu a obejmu ji.Očkem jsem viděla kluky jak se zasekli protože si asi mysleli že se něco vážného stalo.Dřepla jsem si k ní a utřela ji slzy.  ,,Zlato,Ashton je sice až moc starostlivej,ale musíš ho pochopit,má strach,nechce aby se něco stalo jeho krásné přítelkyni a děťátku,,řeknu ji a ona přikývne. Nika se zvedne a de za Ashem který se opírá o zábradlí.Vidím že mu něco říká a náhledně se obejmou.

Když je tak pozoruju tak mi něco mokrého přistane na vlasech.Podívám se nahoru a vidím že se nademnou sklání Luke který je celý morký z bazénu. "Hemmingsi doufám že nemáš v plánu mě hodit do b...ani jsem to nedořekla a už mě bral do náruče a skočil semnou do bazénu.Když jsem byla potopená tak jsem se o něco dost silně bouchla do hlavy,nešlo mi se vynořit.

Pohled Luka:

Skočili jsme společně do bazénu,ale když jsem se vynořil tak jsem tam byl jen s Calem.Oba dva jsme se na sebe podívali a hledali ve vodě.V rohu bazénu úplně na dné byla Eliz.Okamžitě jsem k ní plaval a vzal ji do náruče.Vylezl jsem z bazénu a položil ji na zem.Otevřela oči a začala kašlat vodu.Její modré oči se vpíjeli do těch mích.Mé slzy stékali na její tvář,bál jsem se že ji stratím.

Sarah podala ručník Eliz a ta se na ni děkovně usmála.Po zbytek dne jsme byli na zahradě kde jsme si zapálili oheň a povídali si.Ve společném objetí s Eliz jsme se k sobě tulili a potom usla.

-------------------------------------------------------------------------

Hi! Tahle část je pro ChristyHemmings :)) Se kterou mám psát příběh ale ještě jsme se nedomluvili :DD

Dneska jsem přidala 4 díli a zítra přidám  3 :)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now