Letiště

1K 90 10
                                    

V minulém díle:

"Miluju tě,,zašeptal jsem a vzal si ji do náruče. ,,Já tebe taky,,zašeptala a opřela si hlavu o mou hruď.

Odjeli jsme do luxusní restaurace kde byli jen naši nejbližší.Smáli jsme se a popíjeli.Byl jsem šťastný že ji mám, je pro mě všechno...

———————————————————————————————-


Pohled Eliz:

Seděla jsem v restauraci na Lukovu klíně.Položila jsem si hlavu na jeho rameno a dívala se na naše propletené prsty.Když jsem se podívala na něj, byl jako sluníčko, byl šťastný, takového jsem ho ještě nikdy neviděla, zářila z něho jaká-si energie.


Seděli jsme v čele stolu a já měla výhled na všechny kteří se smáli vtipům a popíjeli červené a bílé víno.Byla jsem šťastná že se tohle stalo, nikdy jsem si nemyslela že by náš vztah zašel až tak daleko, a jsem za to moc ráda, cením si toho.


Přitulila jsem se k Lukovi který mě hladil druhou rukou po zádech a tiskl mě k sobě.Calum ukazoval různé tanečky a smál se jako malý kluk, taky že toho hodně vypil.Ashton vyprávěl různé vtipy a spadl ze židle jak ho to rozesmívalo.Michael se muchloval s Rose a byl jako sluníčko.Niki se Sarah se bavili a občas se na nás podívali a usmáli se.Rodiče se bavili navzájem a šlo vidět, že si rozumí.Miluju tyhle lidi, protože díky nim se vlastně tohle všechno stalo, hlavně díky rodičům...



Pohled Luka:

Smál jsem se Ashovým vtipům, některé byli vážně dost dobré.Podíval jsem se na svoji tučňačku která se ke mě tulila a usmívala se.Políbil jsem jí do vlasů a ona ke mě vzhlédla.Dívali jsme si do očí a usmívali se na sebe, měl jsem takovou chuť ji políbil a sundal z ní ty šaty.Eliz se začala strašně smát a všichni stichli.Podívali se na nás a já zrudl.



Pohled Eliz:

Najednou mě něco začalo tlačit a já nevěděla co to je, jenže potom mi to došlo.Lukův kamarád se začal probouzet a já se začala strašně moc smát.Nikdo nás moc nechápal ale po chvíli se zase začali bavit. "Luku ty nadrženče,,uchechtla jsem se a on zrudl ještě víc. ,,Já za to nemůžu,,vyšpulil ret a já ho políbila.Skousla jsem mu ret a on potichu zavzdychal. ,,Eliz teď mi to nedělej,,zašeptal do polibku, vždycky ho to vzrušovalo. "Tak mě přinuť,,usmála jsem se drze a odtáhla se.Najednou Luke strašně moc zavzdychal protože jsem se mu omilem rukou otřela o jeho rozkrok.


 

Všichni stichli a podívali se na nás.Byli šokováni a já se začala smát.Luke byl rudej jak rajče a Calum dostal záchvat smíchu. ,,Kámo nechte si to na později,,řekl Calum mezi smíchy. ,,Hm...nevím kdo běhal po zahradě nahej a křičel tarzan,,řekl Luke a všichni se začali smát až na rodiče.Calum zrudl a mamka se na něj podívala. ,,Víš že mě to u tebe ani nepřekvapuje?,,řekla a Calum ji propaloval pohledem. ,,No ježiš tak se to jednou stalo, ale to se může stát každému,,řekl Calum a zrudl. "Mami ale musíš uznat že si sousedka nestěžovala,,řekla jsem a napila se vína.


Máma zakroutila hlavou a uchechtla se. ,,Víte že jsem docela ráda že už jste se odstěhovali?,,zasmála se. ,,To bylo hnusný,,vyšpulil na ni Calum ret. ,,Ne, jsem jen upřímná,,zasmála se. ,,Popravdě mi ani nechybí tvoje zpívání ve sprše, tancování před zrcadlem, vaření a fotbal,,řekla a Calum se uchechtl. ,,Jenže to byla nehoda, nemohl jsem tušit že se tam objeví,,založil si ruce na prsou a uchechtl se.


Popravdě nikdo moc netušil o čem ti dva mluví, ale neřešili jsme to.Tiskla jsem se k Lukovi a zívla si. ,,Myslím že to zaplatím a už půjdeme, všichni jsou už ospalí,,řekl Luke a já přikývla.


Rozloučili jsme se a zaplatili to, bylo to docela drahé ale hlavně že jsme si to užili a byla sranda.S Lukem jsme odjeli limuzínou na letiště a soukromím letadlem letěli do Paříže na líbánky...

———————————————————————————————-

Hi! Hrozně moc se těším až budu psát líbanky ale ani nevím proč :D Moc děkuju za krásné komentáře a votes, miluju vás! :333 <3


—Hemmo—



⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat