Co budeme dělat?

1.2K 93 9
                                    

V minulém díle:
,,Tak co?,líbí?,,zeptá se mě nedočkavě. "Ty si ten nejúžasnější přítel na celým světě vykřikknu a povalím ho na deku.Ve společném objetí ležíme na dece a líbáme se. ,,Miluju tě,,zašeptá. "Miluju tě,,oplatím mu slůvka a přitulím se k němu...

---------------------------------------------------------------------

Pohled Caluma:

Hlavu měla položenou na mé hrudi,byla krásná.Viděl jsem že se trochu třepe zimou a proto jsem se natáhl pro svůj baťoh a vytáhl z něho moji mikinu kterou jsem přikryl Sarah. ,,Děkuju,,zašeptala a já ji políbil do vlasů.Dívali jsme se na noční oblohu a byli potichu.Nebylo to trapné ticho bylo příjemné.

Všiml jsem si že usla a proto jsem se podíval kolik je hodin,bylo půl 11.Opatrně jsem ji vzal do náruče a odnesl do auta na zadní sedačky.Vrátil jsem se pro věci které jsem dal do kufru a jelo se domů.

Zaparkoval jsem v garaži a vzal Sarah do náruče.Odemkl jsem dveře od vily kde bylo překvapivě ticho a tma.Odnesl jsem ji do ložnice kde jsem ji převlíkl do pyžama aby se jí pohodlně spalo.Šel jsem ještě do auta pro věci které jsem uklidil,převlékl se a lehl si vedle Sarah. "Dobrou noc princezno,,zašeptal jsem jí do ucha a usl.

Pohled Niki:

S Ashem jsme se domluvili že si uděláme noční procházku.Šli jsme do parku kde byla fontána.Stříkali jsme po sobě vodu a potom si lehli do trávy. ,,Miluju vás oba dva,,zašeptal Ash a pohladil mě na bříšku.Přitulila jsem se k němu a políbila ho.Venku jsme byli asi do 9 a potom šli domů kde jsme si lehli do postele a dívali se na filmy.

Pohled Luka:

Calum se Sarah někam odešli a mě napadlo že udělám Eliz malé překvapení.Zakryl jsem jí oči šátkem a šel s ní na zahradu kde jsem jí šátek sundal.Když to spatřila začala se smát a já s ní.Před námi stáli dva  zahradní tučňáci a měli na bříškách napsaný Eliz a Luke.Jeden tučňák měl mašličku a druhý piercing. ,,Panebože kde si to sehnal,,rozesmála se Eliz. "V jednom obchodě mi je udělali,řekl jsem tomu chlápkovi u pokladny jestli nemají zahradní tučňáky a on se na mě díval jak na debila. "Zeptal se mě jestli náhodou nemyslím zahradní trpaslíky ale já řekl že tučňáky,,rozesmál jsem se a Eliz semnou. ,,Bože ty si blázínek,,řekla a společně jsme se na ně dívali.

Pohled Sarah:

Ráno jsme se s Calem dívali na spongeboba.Docela dost jsme se nasmáli že jsme tím probudili Mikeyho. ,,Lidi nemůžete se trochu stišit?,,řekne rozespale Mike a já se na něj omluvně podívám. ,,Na co koukáte?,,zeptá se nás a sedne si za náma na postel. "Na spongeboba,,řeknu a on se rozesměje. ,,Bože lidi ani bych neřekl že je nám přes 18,,řekne Mike. ,,říká ten který si zabodl špendlík do zadku,,řekne Cal. ,,Ty máš co mluvit tobě se to stalo taky,,propaloval ho Mike pohledem.Já se jen smála jak šílenec.

Pohled Eliz:

Ráno jsme se s Lukem probudili a šli na snídani.Dole ještě nikdo nebyl a my se rozhodli dát si lupínky. "Luký co budeme dneska dělat?,,  ,,Co jít do disney landu?,,zeptal se Luke a já přikývla. "Co vzít i ostatní?,,  ,,No ale co Nika?,,  "Nojo máš pravdu,,řeknu.

Uslyšíme dupot po schodech a to znamená že už jsou vzhůru. "Tak se jich zeptáme co dneska podniknem,,řeknu a Luke přikývl.

----------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now