Já se bojím jeho reakce

1.4K 106 5
                                    

V minulém díle:
Už si to plánuju delší dobu,ale já čekal na vyjímečný den kdybych tě mohl požádat o ruku,ten den nastal dnes,dnes si mě učinila nejšťastnějším mužem na světě,za to ti děkuju,si osoba která můj život proměnila na pohádku,miluju tě...

-------------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno jsem se probudila ve své postely. "Né on to byl sen,,zakňučela jsem když jsem neviděla svůj prsten na mé ruce. ,,Neboj,nebyl to sen,,zašeptal ranním chraplákem Luke a objal mě okolo pasu.Hned se mi vykouzlil na tváři úsměv.Přitulila jsem se k němu a obkreslovala jeho břišáky.

,,Copak si dá má krásná snoubenka na snídani?,,zeptal se mě Luke a já se uculovala jak debil,je to tak krásný vědět že mě opravdu miluje,že semnou chce opravdu žít...

"Je mi to jedno hlavně ať tě mám u sebe,,zašeptala jsem mu do hrudě a on si mě víc přitáhl do obětí. ,,Strašně tě miluju princezno,ale mám docela hlad takže co si dáme?,,zasměje se Luke a já se uchechtnu.  "Lupínky!!,,vykřiknu až sebou cukne.  ,,Takový šoky mi nedělej,,zasměje se a položí si ruku na místo kde se nachází srdce.Pouze se zasměju a už ho tahám z postele. "Nechce se mi chystat snídaně samotnou,,zašišlám když se mu nechce z postele.  ,,Ale já svou princeznu nenechám chodit bosky když je ta podlaha tak studená řekne a vezme si mě do náruče.Svoje ruce obmotám okolo jeho krku a sleduju cestu do kuchyně.

Dole nikdo zatím není,což se tedy divím když už bude 12 odpoledne.Luke si sedne na linku a dá si mě vedle sebe.Sleduji jeho zamyšlený pohled.Najednou si zatleská a přejde k lednici.Vyndá vajíčka a slaninu,mňam,anglická snídaně.Sice jsem chtěla lupínky,ale nevadí.

Přejde k plotně a vyndá pánvičku.Otočí tlačítkem aby se rozehřála a položí na to pánvičku.Sleduju ho celou dobu,občas sice zabloudím trochu níž k jeho zadečku.Zatím co nám dělá snídani tak já si hraju se svými prsty.Najednou ucítím něco na mé bradě.Vzhlédnu k Lukovi který stojí předemnou,v jedné ruce drží naší snídani a v druhé červenou růži.Růži mi podá a já si ji s úsměvem od něj vezmu.Přičichnu si a dám ji do vázy k těm ostatním ze včerejška.

S Lukem jdeme k nám do pokoje kde si sedneme společně do postele a jíme snídani.Když tak přemýšlím kde je vlastně ta taška pro Luka? "Luky kde je taška kterou jsem měla včera se sebou.  ,,Je u dveří,,řekne mi s plnou pusou slaniny.Pouze pokývu hlavou a pokračuju v dojídání.

Luke šel odnést nádobí a já jsem zatím vzala tašku a dala ji na postel.Když Luke přišel do pokoje tam jsem mu podala tašku.Vytáhl z ní povlečení a usmál se jako sluníčko.Všechna obava že se mu nebude líbit mě opustila když jsem viděla jak se usmívá a dává mi pusu na pusu.

Lukovi začal zvonit mobil,omluvně se na mě podíval a odešel na chodbu.V ten moment se přiřítila do pokoje ubrečená Nika.Vyděšeně se na ni podívám a ona mě obejme,objetí ji opětuju. "Niki,klid,co se stalo?,,  ,,Já-á,Ashton,my,,pořád koktala. "Co??,,  ,,Jsem těhotná,,řekne a začne zase brečet.  "Vážně?,to je úžasné,,řeknu a obejmu ji ještě víc.  ,,Úžasné?!,Eliz já nevím jestli to dítě chce,já ho chci hrozně dlouho jsem si přála mít s Ashem dítě,ale on o tom neví   a já se bojím jeho reakce,kdyby to dítě nechtěl tak se asi rozejdeme,protože já v žádném případě nejdu na potrat,,řekne ubrečeně,řasenka ji stéká po celém obličeji.  "Ššš,hele řekni mu to dřív než se to dozví jinak,děte třeba na večeři a u té mu to řekni,myslím že Ashton bude skvělí tatínek,víš že on má rád děti u něho bych se vůbec nebála,,řeknu a ona jen přikývne.Do pokoje potom příde i Sarah.  ,,Co se stalo?,,přiběhne k nám a obejme nás.  "Nika je těhotná a mě Luke požádal o ruku,,řeknu s nějvětším úsměvem na rtech a ony na mě vykulí oči.  ,,On tě požádal o ruku?!,,vykřikne Nika.  ,,Ty si těhotná?!,,vykřikne Sarah.  ,,Ano Sarah,jsem těhotná,,řekne a Sarah začne pištět.  ,,Panebože ty budeš máma a Ash táta a já s Calem vám budeme hlídat děti,,zasní se a já do ni jemně strčím.  ,,Hrozně moc ti to přeju,,řekne mi Nika.  ,,Kdy tě požádal o ruku?,,zeptá se Sarah a já jim všechno řeknu.

-------------------------------------------------------------------------------

Dnes přidám ještě jeden nebo dva díli :)))

Jinak nejvíc bych chtěla poděkovat paju2002 která mi píše do Inboxu krásné zprávy k mému příběhu a penguinkristy za časté komentování mích dílů jak jsou úžasné,samozdřejmě bych chtěla poděkovat i ostatním čtenářkám za nádherné komentáře které pro mě tolik znamenají :333

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now