Záhadný Luke

1.3K 112 5
                                    

V minulém díle:

V ceně mám snídaně,obědy a večeře což je super protože se mi nechce chodit do restaurace.Šla jsem se najíst protože jsem měla hlad jenže když jsem tam přišla tak tam stála velmi známá osoba...Hemmings.
-------------------------------------------------------------
Sklopila jsem pohled a prošla okolo něj,snad mě nepoznal.Když jsem procházela okolo něho,uslyšela jsem jak si pro sebe něco zamumlal a potom jsem jen cítila na sobě jeho pohled.Když jsem byla u stolu s jídlem tak jsem si rychle nabrala špagety a rozhlídla se okolo sebe kam si sednu.Jediné volné místo bylo vedle......Luka.

Co mám dělat? Mám si k němu sednout nebo to mám vrátit a přijít až později?

Nakonec jsem se rozhodla že si k němu sednu,příde mi blbé vrátit jídlo a potom přijít později nebo jíst někde v koutě jídelny.

Pomalým krokem jsem přišla ke stolu kde se nacházel a sedla si.Odvrátil pohled od svého jídla na mě.Jeho pohled naznačoval věty jako ,co tady děláš,jak si mě našla, proč sis sedla ke mě.....

Neřešila jsem ho a pustila se do skvělých špaget.Cítila jsem na sobě jeho pohled který je zmatený,ale potom i on odrátil pohled ode mě a začal pokračovat v dojídání jídla.Na talíři jsem měla malý zbytek,nabrala jsem si to na vidličku když v tom se mě zeptal.  ,,Co tady děláš?,, Položila jsem vidličku a upřeně se na něho podívala.  "Mohl bys mě nechat v klidu najíst?,tady to rozhodně řešit nechci,,řekla jsem a znovu uchopila vidličku.Vstal a odešel,co mu zas přelítlo přes hlavu,vždyť měl na talíři ještě půlku jídla.Odcházel z jídelny.Otočila jsem se směrem kterým odcházel,stál na chodbě kde byl opřený o zeď a měl v puse CIGARETU?!?!?!?

Okamžitě jsem vstala a šla odnýst talíř.Přišla jsem k němu a vytrhla mu cigaretu z pusy,on se na mě jen pobaveně díval.Prohlídla jsem si ji a zjistila že je to jen žvýkačka která tak vipadá.Luke dostal záchvat smíchu a já ho zabíjela pohledem. 

,,Tak co tady děláš?,,zeptal se mě když se přestal smát.  "Mám stejný důvod jako ty,,odsekla jsem a opřela se vedle něho.  ,,Taky tě vyhodili?,,zeptal se mě a já jen zakývala hlavou v nesouhlas.  "Luku proč si jiný,chováš se úplně jinak,co se stebou děje?,,  ,,Mám své důvody,,řekne a přemístí pohled jinam.  "Jaké?,,zeptala jsem se ho.  ,,Už musím jít,čau,,řekl a odešel z hotelu.

Zmateně jsem se dívala na místo kde mi zmizel z očí.Rozhodla jsem se trochu se provětrat a proto jsem zašla do parku.Chodila jsem po cestičce když jsem zaslechla pláč.Odvrátila jsem pohled od nudného chodníku na místo od kuď jsem to slyšela.Asi 10 metrů předemnou seděl na lavičce Luke a měl hlavu v dlaních.Přišla jsem k němu a pohladila ho po zádech.  "Luku co se děje?,,zeptala jsem se ho a on zvedl hlavu a podíval se na mě zničeným pohledem. ,,přemýšlím nad tím že mě vlastně nemá nikdo rád,,řekl a sklopil pohled.Objala jsem ho,ale on mé objetí neopětoval,odtáhl se ode mě a podíval se na mě nechápavě.  ,,Proč to furt děláš?,vždyť víš že tohle nejde,kdyby jsme spolu zase začali chodit nešlo by to,oba dva si navzájem ubližujeme a já ani o nějaký vztah teď nestojím,,řekl hnusně a mé slzné kanálky se naplnili až mé slzy přetekli. "Víš proč tě nikdo nemá rád?,protože si od všech dáváš velký odstup a si na nás hnusný,měl by ses nad sebou zamyslet,už mě nebaví jak se mi vyhýbáš nebo si otrávený jako 16 puberťák.  ,,Budeš si muset začít zvykat na to jaký jsem,už nechci být ten nudný Luke Hemmings,chci být lepší,novější Luke Hemmings,,řekl tajemně a odešel.

Vůbec jsem nepochopila co to teď mělo znamenat.Neřešila jsem to a odešla do hotelu kde jsem usla.

Pohled Luka:
Luku co to stebou je,Luku to a tam to...bože! Měli by si zvykat na nového Luka,lepšího Luka Hemmingsna.Šel jsem do skateparku kde jsem se pozdravil s pár přáteli a potom jsi už jen pomatuju jak jsme šli do baru a já do sebe lil jednoho panáka za druhým...

Pohled Eliz:
Když jsem ráno vstala tak jsem se šla osprchovat a potom se převlékla.Šla jsem dolů na snídani kde jsem si dala lívanečky s horkým ovocem,mňam.Sedla jsem si ke stolu kde jsem měla perfektní výhled na chodbu kde lidé odcházeli nebo přicházeli.Sledovala jsem je a čekala jestli se mezi nimi neobjeví Luke.

Když jsem šla odnýst talíř tak do místnosti přišel Luke který měl celý krk obsypaný cucfleky,parchant.

Nevím proč mi to tak vadí,vždyť už to není můj přítel,nevím co se to semnou děje.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Už jsem zpátky,takže čekejte zase každý den nový díl :)))

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now