Naštvaný Luke

1.1K 86 8
                                    

V minulém díle:

 ,Ale co když se mu to zase vrátí?,,zašeptala a brečela. "Nevrátí neboj,,  ,,To nemůžeš vědět,,zašeptala a tiskla se ke mě. "Ale tohle vím,bude v pořádku,, ,,Slibuješ?,,  "Slibuju,,zašeptal jsem a políbil ji do vlasů.Ať tohle trápení už skončí...

————————————————————————————————

Pohled Luka:

Ráno jsem se probral vedle Eliz která spokojeně odchrupovala ale měla ještě napuchlé tváře od slz.Vstal jsem a šel nám udělat snídani.Vytáhl jsem z lednice potřebné ingredience na koblížky a u toho přemýšlel nad Calem.Sám bych nikdy do něho neřekl že se mu něco takového stalo a že byl v blázinci.Byl to vždycky a je,veselý člověk.Na první pohled jde vidět,že má všechno a nic mu nechybí.Má rodinu,přítelkyni,přátelé,domov a všechno co by si šťastný člověk mohl ještě představit.Jenže nikdo nemůže být šťastný,nebo aspoň ne navždy.Vždycky se musí něco pokazit a člověk si potom uvědomí jaký je jeho život hra.Začne si ho víc cenit ikdyž ho někdy štve.Nikdy nemůže být všechno podle vašich představ protože nežijete v pohádce ale kruté realitě.Kdy konečně lidi pochopí že život není žádná pohádka ve které se děje vše dobré?


 

Pohled Caluma:

Ležel jsem vedle Sarah která mi spala spokojeně na hrudi.Sám nikdy nepochopím,jak jsem mohl na to zapomenout.Jediné na co jsem nezapoměl je moje už tedy zesnulá sestra.Nechci nad tím přemýšlet,chci zapomenout ale to se nedá,stejně bych si zase vzpoměl.Nikdy se přes to nepřenesu protože je to pro mě kudla v srdci.Nikdy se nevyrovnám se sestřinou smrtí protože jsem ji miloval,byla to moje nejmilejší sestřička. 

Podíval jsem se na Sarah která se probouzela.Byla roztomilá když měla vlasy do všech stran a začala vnímat okolí.Protřela si oči a rozespale se na mě podívala. "Dobré ráno,,špitl jsem a políbil ji na čelo.Usmála se a zase zabořila hlavu do mé hrudě. "Asi by jsme měli vstávat,už je jedenáct a zachvíli jedeme,,zašeptal jsem a ona se na mě zmateně podívala. ,,Kam?,,  "Na pláž,včera jsem ti to asi zapoměl říct,,uculil jsem se a ona vystřelila z postele. ,,Hoode!,,zavrčela na mě a stáhla ze mě peřinu. ,,Ty víš,že já se do tich plavek nepřevlíknu,,řekla naštvaně,logika,myslí si že je tlustá v plavkách ale její bříško je ploché ale v posteli je semnou ve spodním prádle,vážně logika. "Sarah ty nejsi tlustá,už to pochop,zpíš mi bude vadit že tě budou očumovat jak minule ale o to se postarám,jestli se na tebe jen očkem kouknou nebo budou mít poznámky,rozbiju jim čumák!,,řekl jsem a ona se začala smát. ,,Takže Hood bude drsnej kluk,jo?,,špitla a skousla si ret. "To si piš,,zavrněl jsem jí do ucha a otřel se o něho rty.Zavzdychala a já se zasmál,je skvělé vědět co s ní dělám.


 

Pohled Eliz:

Probudila jsem se v prázdné posteli a šla za Liamkem.Jeho modrá očka mě pozorovali a jeho malé ručičky se ke mě natahovali a já si ho vzala do náruče.Polechtala jsem ho a on se začal smát,byl tak roztomilej.

Hráli jsme si půl hodinky a já ho položila do postýlky a šla dolů,do kuchyně.Strašně krásně to tu vonělo koblížkama a mě vyhládlo.Objala jsem Luka kolem pasu a políbila ho na rameno,byl sexy. ,,dobré ráno,,řekl a otočil se ke mě. "Dobré,,usmála jsem se a vyskočila na něj.Obmotala jsem nohy okolo jeho pasu a políbila ho.Luke se začal smát a já se odtáhla. "Co je?,,zeptala jsem se nechápavě. ,,Příjde mi že se každý den zmenčuješ,,rozesmál se a já si uraženě stoupla.Smál se  na celé kolo a já ho propalovala pohledem. "Nemůžu za to že je z tebe žirafa,,pokrčila jsem rameny.  ,,Já nejsem žitafa,,zamračil se a přestal se smát.  "Musíš ale uznat že nejsem malá,jsem docela velká,ale ty si na kluka až moc velký takže si žirafa,,řekla jsem a otočila se k talíři plný koblížků.Vzala jsem si jeden do ruky a dala si ho do pusy,chutnal úžasně. "Jsi sice žirafa,ale umíš dobrý koblížky,,řekla jsem a olízla si prsty. ,,Já nejsem žirafa!,,přecedil naštvaně přes zuby a práskl rukou o linku.

Podívala jsem se na něj a stáhla ruku podél těla.Naštvaně odešel do ložnice a nezapoměl prásknout dveřmi.Co se stalo? Vždyť to byla jen sranda....

——————————————————————————————————————-

Hi! Po dlouhé době opět další díl pro moje úžasné lidičky čtenáře :33

Děkuju za úžasné komentáře a votes :))

—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now