Už to nebude jako dřív

1.5K 112 1
                                    

V minulém díle:

Šel jsem k sobě do pokoje kde jsem hned usnul.Zdál se mi sen o dívce která má černé vlasy,dlouhé do půlky zad se zelenými konečky.Má zeleno dalo by se říct zelenožluté oči.Byla jako anděl,který mě boužel nikdy asi nepotká,

--------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Mika:

Když jsem se ráno vzbudil tak jsem byl sklamaný,zdál se mi sen o mé dívce snů která žije pouze ve snu.Vstal jsem z postele a šel si dát sprchu.Vytáhnul jsem si ze skříně nějaké oblečení na doma a šel si dát 5 minutovou sprchu.

Pohled Eliz:

Už zase si říkám,jsem já ta špatná? Proč mě několikrát Luke opustil,ale zase se ke mě vrátil? Na tuhle otázku znám odpověď.Protože mi nechtěl ublížit,jenže to zašlo až tak daleko že už to asi nezvládal a proto mi už to musel říct.

Zase ležím na stejném místě ve stejné budově.Je mi to tu tak známé že by se dalo říct že je to můj druhý domov.Ale nemám tu moc hezké vzpomínky,když mi bylo 9 tak jsem měla zápal plic a musela jsem do nemocnice.Byla jsem na pokoji s nějakou holkou okolo 15 let.Nevím co jí bylo ale vím že umřela.V klidu jsem spala když začali až moc hlasitě pípat přístroje a mě to probudilo.Otočila jsem se k té holce která sebou hrozně moc škubala,chtěla vstát ale zamotala se do hadiček a když udělala krok dopředu,tak jí hadička tlačila na krk,čím víc dělala kroků tím víc ji to škrtilo a ona se udusila.Doktoři přiběhli rychle do pokoje,ale bylo pozdě.(Kdo si myslí že tu píšu strašnou blbost tak se to stalo doopravdy).

Dneska jsem se probudila kolem 6 ráno.Zvedla jsem se z postele a šla se podívat k oknu.Z okna šlo vidět vzadu park ve kterém si hráli malé děti zatím co si rodiče seděli na lavečce a o něčem si povídali.Kousek dál byl stánek s horkou čokoládou u kterého stál mladý pár.Podle toho co vidím jsem pochopila že to chce za ni zaplatit ale ona odmítá.Bože proč mi to tak připomíná mě a Luka?

,,Slečno vrať te se do postele,,napomenula mě nějaká starší dáma která tu pracuje jako sestřička.Nic jsem jí neodpověděla a stále hleděla na ten zamilovaný pár který mi připomínal mě a Luka.

,,Haloo slečno mohla by jste se vrátit do postele,,zeptala se mě vážným tonem a já si teda lehla zpátky do postele. ,,Máte tady snídani a zachvilku se na vás příde podívat doktorka,,řekla a odešla pryč.Podívala jsem se na tu "božskou" snídani a hned musela udělat úšklebek.Z tácku jsem si pouze vzala jablko které vypadalo normálně než to co bylo v té misce.Dívala jsem se do té misky ve které něco plavalo,fuj,musela jsem se nad tím zatřást.Zakousla jsem se do chutného zeleného jablka a znovu koukala z okna.

Pohled Luka:

Dnes jsem se probudil o půl 7,protože jsem nemohl usnout,chyběla mi,hrozně mi chyběla,ale já nemohl nic dělat.Převaloval  jsem se z jedné strany na druhou.Bylo hrozné ji nemít u sebe,cítit její krásnou vůni která voněla jako jahody.Necítit to co semnou dělá vždycky když leží vedle mě.Necítit to že už ji nemůžu dělat snídani do postele,vlastně to bylo naposledy co ležela vedle mě.Teď se můžu pouze přitulit k mému velkému tučňákovi kterého jsem dostal od Ashe k narozeninám.

Bože je to takové utrpení nemít ji vedle sebe,svého andílka který vás rozesmál,naštval,rozbrečel,utěšil a všechno tohle,bude mi to chybět už to nebude jako dřív.

O týden později:

Pohled Eliz:

Dneska se vracím domů.Nevím jestli se mám radovat nebo smutnit.Dneska uvidím své milované přátelé ale taky Luka.

Před chvilkou pro mě přijel Calum,ale musel jít ještě za doktorem něco vyřešit.Přemýšlela jsem o tom jak to asi doma vypadalo beze mě.

Přemýšlel o mě někdy Luke?

Chyběla jsem jim?

Mám se odstěhovat nebo zůstat u nich?

Cítí ještě něco ke mě Luke nebo jsem mu ukradená?

Zase,zase zmatená...

,,Eliz tak pojď,,řekl Calum který stál u dveří.Pořádně jsem se nadechla a vzala si tašku s oblečením.Calum si ode mě tašku vzal a objal mě okolo pasu.Sem strašně ráda že mám takového brášku,milujuho a za nic na světě bych ho neviměnila.

Šli jsme k autu do kterého dal Calum tašku a potom mi otevřel dveře od spolujezdce.Poděkovala jsem mu a sedla si.Zachvíli už seděl Calum vedle mě a mohlo se jet.

 --------------------------------------------------------------------------------------

Ahojky lidi :)) Dneska napíšu ještě dva nebo tři díli a ten poslední bude i s překvapením :3

Moc vás miluju rodinko :)) Jste úžasní :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora