Ashley...

1.2K 97 6
                                    

V minulém díle:
,,To bylo hnusný,,založil si ruce na prsou a vyšpulil ret,udělal ublíženej pohled.Udělala jsem puppy face a přisunula jsem se k němu. "Plomiň,,zašišlala jsem a sklopila pohled.Zvedl mi bradu a jemně mě políbil. ,,Na tebe se nejde zlobit,,usmál se do polibku a já si ho k sobě přitáhla blíž...

----------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Šli jsme s Lukem dolů do kuchyně kde stála Sarah a Calum který ji zezadu objímal okolo pasu. ,,Hej lidi,nevíte kde je nutt.....aha,,řekl Calum a vzal si od Luka nuttelu ale zhrozil se. ,,Kam zmizela?!?,,řekl a díval se do prázdné nádoby. "No,s Lukem jsme trochu blbi a....,,   ,,No fůj,tak to už nikdy nuttelu nejím,,řekl znechuceně Cal a hodil prázdnou nádobu do koše.  "Takhle jsem to nemyslela,,řekla jsem a ucítila ruce na svých bocích které se na mém bříšku spojili.

Pohled Luka:

Spojil jsem své ruce na jejím bříšku a přitáhl si ji blíž k sobě.Rtama jsem se otřel o její ucho a ucítil jak jí naskočila husina,je úžasné co s ní dělám.Sledoval jsem Cala který byl jak malý děcko.Otevřel ledničku a skákal u ní jak debil. ,,Tady není nuttela,,rozčiloval se a Sarah jen kroutila hlavou. ,,Já myslela že ji nejíš,,řekla a otočila lívanečky. ,,Ale to bylo před tím,,mávl Cal rukou a zavřel ledničku.

Musel jsem se nad ním zasmát.Odešli jsme do pokoje a převlékli se.Seděl jsem na posteli a sledoval Eliz bez trička jen v podprsence.Přistoupil jsem k ní a zezadu ji objal. "Bez trička ti to sluší víc,,zašeptal jsem jí do ucha a viděl jak se usmála. ,,Ale s tričkem se cítím líp,,řekla a otočila se ke mě.Políbil jsem jí na rty a odtáhl se od ní. "Ale mě se víc líbíš bez trička,,vyšpulil jsem na ní ret.  ,,Tak to máš smůlu,,vyplázla na mě jazyk a tričko si oblékla.

Šli jsme dolů na snídani kde byl i Mikey.Po snídani jsme se šli s Eliz projít,čerství vzduch tomu malému a jí prospěje.Procházeli jsme se parkem a drželi se za ruce.Byl jsem tak šťastnej,všechno bylo ok,teda až do teď.

Z dálky jsem viděl někoho,koho jsem nečekal. ,,Děje se něco?,,zeptala se mě vystrašeně Eliz když si všimla mého výrazu. "J-já...ne,,usmál jsem se na ni a políbil ji do vlasů.Osoba se k nám čím dál víc přibližovala a mě se stáhl žaludek a začali se mi potit ruce. ,,Ahooj Lukýsku,,pozdravila mě Ashley a já se na ni křečovitě usmál. "Ahoj,,řekl jsem s plným "nadšením" v hlase.Eliz se zmateně dívala na Ashley a na mě. ,,bože ty si se vůbec nezměnil,pořád si krásnej a bez trička ještě víc,,mrkla na mě a rozesmála se. "Em...Ashley tohle je MOJE,dal jsem důraz na slovo moje,snoubenka Eliz,Eliz tohle je Ashley,moje bývalá přítelkyně,,řekl jsem a viděl na Ashley jak se trošku naštvala.

Pohled Eliz:

Ashley se mi vůbec nelíbila,s ní si rozumět tedy vůbec nebudu. ,,Eliz nechtěla by si někdy zajít na nákupy?,,zeptala se mě a já se podívala na Luka.Přikývla jsem a ona se na mě usmála. ,,No...už budu muset jít,tak zatím,ráda jsem tě viděla a tebe poznala,,usmála se na mě a odešla.

Pohled Luka:

Bál jsem se jak bude Eliz reagovat,ale nic neříkala. "Pudeme domů?,,zeptal jsem se jí a objal ji okolo pasu.Usmála se na mě a tak jsme tedy šli...

-------------------------------------------------------------------------------------

Hi!  Takže chtěla jsem se vás zeptat na jednu věc.Souhlasili by jste s tím,kdybych udělala jeden díl s Lukem a Eliz? :))

Děkuju za vaše komentáře :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat