Naše místo

1.1K 95 5
                                    

V minulém díle:


Pohled Luka:

Bál jsem se jak bude Eliz reagovat,ale nic neříkala. "Pudeme domů?,,zeptal jsem se jí a objal ji okolo pasu.Usmála se na mě a tak jsme tedy šli...

-------------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Když jsme přišli domů tak jsme zamířili rovnou do ložnice.Lehli jsme si na postel a mazlili se.Hladil jsem jí po zádech a ona si hrála s mími prsty na ruce.Přemýšlel jsem nad Ashley.Byla pořád tak krásná,ale nezapomenu co mi udělala.Já odpouštím ale nezapomínám a na to,co se stalo už vůbec ne. ,,Nad čím přemýšlíš?,,vyrušil mě hlas. "Co?,,  ,,Nad čím přemýšlíš?,,zašeptala Eliz.  "Nad vším možným,,usmál jsem se na ni a ona na mě.

Po půl hodině mlčení a přemýšlení jsem se podíval na Eliz,která sladce spala na mé hrudi.Usmál jsem se na ni a položil ji na postel.Pohladil jsem jí po tváři a políbil na čelo.Oblíkl jsem si mikinu a vyrazil do parku.

Seděl jsem na lavičce a sledoval stromy které se pohupovali ve směru větru.Co asi dělá Ashley?,Myslí na mě? Bože nad čím to zase přemýšlím,zakroutil jsem hlavou.

Ochladilo se a já si mikinu přitiskl ještě více k tělu.Chtěl bych jí vidět a někdy  s ní zajít ven ale jen jako kámoš.Chtěl bych vědět co třeba dělá a tak...

Pohled Ashley:

Šla jsem zrovna z obchoďáku domů,když jsem zahlédla Luka který seděl v parku na lavičce.Šla jsem k němu a sedla si vedle něj. "Ahoj,kde máš Eliz?,stalo se něco?,,zeptala jsem se ho a položila si  svých deset tašek na zem. ,,Ahoj,ne nestalo,jen jsem se šel projít,,usmál se na mě. ,,Hele nechtěla bys třeba zajít do strabucku?,,zeptal se mě a já přikývla.

Nejdřív jsme šli ke mě domů odnést tašky a potom šli do strabucku.Každý jsme si objednali svoje pití ale Luka to moje zaplatil. "Tos nemusel,,usmála jsem se na něj. ,,Je to maličkost,,usmál se na mě Luke a šli jsme si sednout úplně dozadu protože tam moc lidí nebylo.Sedli jsme si a napili se. ,,No tak,jak se ti daří,nějakej kluk?,,zeptal se mě a nadzvedl dvakrát obočí.Uchechtla jsem se. "Daří se mi teď dobře,dokončila jsem vejšku a kluk,kluka mám,potkali jsme se před měsícem a je úžasnej,,zasnila jsem se.

Asi dvě hodinky jsme si povídali a potom se šli projít.Šli jsme lesem na místo,kam jsme chodili když jsme spolu ještě byli,bylo to naše místečko kam nikdo nechodil.Když jsme došli na místo tak jsme si sedli.Bylo to velké jezero a na něm dřevěný most.Sedli jsme si na zábradlí a dívali se do čistě průzračné vody.Položila jsem si ruku na  zábradlí ale cítila jsem tu Lukovu.Podívala jsem se na Luka který se díval na mě.Jeho poměnkově modré oči se vpíjeli do těch mích.Vyrušil nás zvuk mobilu,Lukova mobilu.

Pohled Luka:

Podíval jsem se na display a viděl jméno Eliz. "Ano?,, ,,Luký,kde jsi?,,  "Zachvilku příjdu,neboj se,,řekl jsem a típl to.Podíval jsem se na Ashley a ta se na mě usmála.Rozloučili jsme se a odešli domů...

Pohled Eliz:

Luke mi nenechal žádný vzkaz a nikdo nevěděl kam šel,měla jsem o něj strach.Byl už přes čtyři hodiny pryč a já se vážně bála.Zavolala jsem mu a naštěstí mi to vzal.Řekl mi že už jde a že se nemám bát,takže se mi ulevilo.

Seděla v obyváku se Sarah a Calem.Dívali jsme se na film a když jsem uslyšela štrachání klíče v zámku,okamžitě jsem vyběhla ke dveřím.Luke otevřel a já ho objala. "Strašně jsem se o tebe bála,,zašeptala jsem. ,,Neboj se lásko,jsem vpořádku,,pošeptal mi do ucha a políbil mě.

--------------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl a dneska napíšu ještě jeden který bude jen o Lukovi a Eliz :3

--Hemmo--


 

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now