Na Hawaii

1.2K 90 4
                                    

V minulém díle:

Seděla v obyváku se Sarah a Calem.Dívali jsme se na film a když jsem uslyšela štrachání klíče v zámku,okamžitě jsem vyběhla ke dveřím.Luke otevřel a já ho objala. "Strašně jsem se o tebe bála,,zašeptala jsem. ,,Neboj se lásko,jsem vpořádku,,pošeptal mi do ucha a políbil mě.

----------------------------------------------------------------

Pohled Luka:
Ráno jsem se probudil a šel nám sbalit věci.Eliz ještě spokojeně odchrupovala v posteli a já už dobaloval.Udělal jsem nám snídani do postele a věci odnesl na chodbu. "Eliz,zlato,vzbuď se,,políbil jsem jí na nos a ona se jen zakroutila a obrátila se na druhou stranu. "takže asi nikam nepoletíme,,pokrčil jsem rameny a sedl si na postel.Ucítil jsem rychlí pohyb a něco jemného a hřejivého na své tváři.Políbila mě na tvář a já se usmál. ,,Už vstávám,,zamumlala a přešla ke skříni.Oblékla se a nasnídala se.Něco malého jsem snědl i já a taky se převlékl.

Ostatní seděli dole na gauči u televize a my sešli schody dolů. "Tak,my teda jedem,mějte se tu hezky,,řekl jsem a navzájem jsme se všichni objali.

Taxík nás zavezl na letiště a společně s Eliz jsme vzali kufry a tašky a vešli do haly.Šli jsme k terminálu jedna odevzdat letenky a kufry k prohlídce.

Všechno proběhlo vpohodě a my nasedli do letadla.Eliz seděla u okna a já v uličce.Pořád si prohlížela všechnu výbavu a já ji s pobaveným výrazem prohlížel. "Letíš poprvé?,,zeptal jsem se jí a chytl ji za ruku.Přikývla a přitulila se ke mě.Letuška chodila uličkou a ptala se lidí co si dají k pití či jídlu,až došla i k nám.

,,Tak co si dáte?,,zeptala se nás a já se podíval na Eliz. ,,Jednu neperlivou vodu,,řekla Eliz a letuška ji podala vodu,. ,,A pro vás pane?,,  "Já taky,,usmál jsem se a ona mi také podala vodu.Zaplatil jsem a ona odešla.

Letadlo vzlétlo a my během letu usnuli.Probudila mě letuška že už jsme přistáli a odešla. "Eliz,Eliz,,drbl jsem do ní loktem a ona rozespale otevřela oči.  ,,Co se děje?,,zeptala se rozespale. "už jsme přistáli,,políbil jsem jí na ucho a odepl si pás.Eliz udělala to samé a ruku v ruce jsme odešli zase do haly.

Eliz se ke mě tulila a já ji objímal okolo pasu.Viděl jsem naše kufry a tak jsem je vzal a z letiště nás odvezl taxík.Přijeli jsme před luxusní vilu a vystoupili jsme.

Pohled Eliz:

Zastavili jsme před luxusní vilou a mě málem vypadli oči.Vystoupili jsme z taxíku a odnesli kufry dovnitř.Luke mi ukázal celý dům a nakonec jsme skončili v ložnici.V ložnici byla velká postel a obrovská teresa na které byla vířivka.  ,,Tak co,líbí?,,zeptal se mě Luke a já se na něj překvapeně podívala. "Líbí?,je to úžasný,,řekla jsem a padla do postele.Luke se uchechtl a vybalil naše věci.Vzal si mě do náruče a políbil na rty.Zatočil semnou jako s princeznou a společně jsme šli na terasu od kuď byl překrásný výhled. "Nemůžu uvěřit že jsme na Hawai,,řekla jsem užasle a posadila se na lehátko.

Leželi jsme na lehátku a užívali si sluníčko. ,,Můžu tě pozvat na oběd?,,zeptal se mě Luke a já se usmála. "To víš,že můžeš,,políbila jsem ho a zvedla se.Ruku v ruce jsme se procházeli městem až jsme narazili na restauraci.Vešli jsme a objednali si jejich specialitu.

-------------------------------------------------------------------------

Hi! Mooooc se omlouvám že jsem včera nepřidala další díl ale nešel mi napsat,nějak mi to blblo a tenhle díl jsem psala ve čtyři ráno takže je hodně takový nudný :((

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat