Překvapení

1.4K 107 2
                                    

V minulém díle:

Šli jsme k autu do kterého dal Calum tašku a potom mi otevřel dveře od spolujezdce.Poděkovala jsem mu a sedla si.Zachvíli už seděl Calum vedle mě a mohlo se jet.

--------------------------------------------------------------------------------

Pohled Niki:

"Ne kluci tam to máte nakřivo,víc doprava,řekla jsem jim když jsme pověšovali velkou cedulku pro Eliz. ,,Stačí,,zeptal se mě otráveně Mike. "Ještě trošku,tak perfektní,řekla jsem a zatlesklala si.

Pohled Eliz:

Když jsme přijeli před náš dům tak jsem se nadechla a pomalu vystoupila.Calum mi vzal z kufru tašku s oblečením a mohlo se jít.Když otevřel dveře tak to semnou málem švihlo.Na chodbě byli balonky a velká cedule Vítej doma Eliz.  ,,Vítej doma Eliz,,řekli všichni sborově a holky mi podali dort na kterém bylo napsané Byla si pryč dlouho,ale vrátila ses nám živá a zdravá.Máme tě všichni strašně rádi a záleží nám na tobě.Vítej doma. Tohle mi vyrazilo dech že jsem se rozbrečela.Objala jsem holky které mě uklidňovali,potom Caluma s Ashem který se jen smáli tomu že brečím,no a potom Mika a ...Luka.Mike ke mě přiběhnul a zatočil semnou jako s princeznou,no a Luke ke mě přišel a nejistě mě objal.  ,,Hele a co třeba polibek že je doma Luku,,okřikla ho Nika a já stuhla.Podívala jsem se na Luka který se na mě tázavě díval,ale já odmítla.Šla jsem za holkama které se na mě a Luka divně koukali a nekomentovali,za což jsem byla ráda,ale slyšela jsem jak se ptá Ash Luka proč mi nedal polibek. OMG Počkat!!!! Co tady dělá Ash?!?

Šla jsem s holkama do kuchyně kde Sarah rozkrojila dort a dala kousky dortu na talířky. "Holky co tady dělá Ash?!? ,,Em Luke na něho narazil v nemocnici když byl včera u tebe a on nám všechno vysvětlil,,řekla Nika.  "Aha,řekla jsem už klidněji.  ,,Počky ty jsi o tom věděla?!,,vyštěkla na mě Nika a já neochotně přikývla.  ,,Jak jsi mohla,ty to celou dobu víš a aspoň mě to neřekneš,když jsem jeho holka?!,,zakřičela hystericky na mě a já se na ni vyděšeně podívala.  ,,Hele klid,asi k tomu měla důvod,,řekla v klidu Sarah,ale Nika jen naštvaně bouchla do stolu a odešla nahoru.

Pohled Luka:

S klukama jsme šli do obyváku kde mě začali hned vyslíchat.Ano máme sice kuchyň a obyvák propojenou,ale holky nás nemohli slyšet přes hlasitou televizi.  ,,Takže Hemmingsi co měla znamenat ta pusa,,zeptal se mě trošku naštvaně Calum.  "No,já,my,my už spolu nejsme,řekl jsem a sklopil pohled. ,,Bro,co se stalo?,,zeptal se mě Ashton,zatím co na mě Calum vrhal škaredé pohledy. "Už to nebylo ono,,řekl jsem jednoduše a doufal že už o tom přestanou mluvit. 

Pohled Sarah:

Když jsem měla nakrájený dort tak jsem to s Eliz rozdali klukům a my si šli sednout na terasu,kde mi řekla že už s Lukem není.Řekla mi všechno od začátku a mě ji bylo docela líto,jsem docela citlivá takže mi pár  slz ukáplo.

Když jsme s Eliz dojedli dort tak jsme dali talířky do myčky a šli donýst dort Nice.

Pohled Niki:

Myslela jsem si že jsme kámošky a všechno si řeknem.Dobře jestli to nechtěla nikomu říct,tak mohla aspoň mě protože jsem jeho holka a chtěla jsem skočit z mostu,ale asi jí to nezajímalo a bylo jí asi jedno že bych se zabila.

Slyšela jsem jak de někdo po schodech,hlavně ať to nejsou holky. ,,Niki můžeme,,zeptala se Sarah a já si jen povzdechla a pozvala je teda dovnitř.

,,Je mi to líto,ale Ash nechtěl abych ti to řekla,nevím proč,to se musíš zeptat jeho,ale vím že to neudělal naschvál,,řekla Eliz a já ji objala.

Pohled Caluma:

Šel jsem s Lukem do mého pokoje,kde jsem ho přimáčkl na zeď.  "Jestli bude kvůli tobě zase na dně Luku,tak si mě nepřej,já nedovolím aby se pořád jenom trápila,,řekl jsem dost vážně a on jen na sucho polkl. "Rozumíš!,  ,,Jo rozumím,,řekl přikrčeným hlasem a já ho pustil.Šel jsem za holkama do pokoje a ony mi řekli jestli by jsme si něco nezahráli,Sarah řekla že by jsme si mohli zahrát flašku a já tedy souhlasil...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now