Párty...

1.4K 101 10
                                    

V minulém díle:
Uslyšíme dupot po schodech a to znamená že už jsou vzhůru. "Tak se jich zeptáme co dneska podniknem,,řeknu a Luke přikývl.

----------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Už jsou všichni dole a snídají.My s Luke sedíme na sedačce a přemýšlíme co budeme dneska dělat. ,,Hej lidi co dneska podniknem?,,zeptá se jich Luke a oni pokrčí rameny. ,,No,dneska je jedna párty a já tam chtěl jít,,řekne Mikey. ,,A co my?,,udělá Sarah smutné oči. "Hele dneska tam stejně prší tak asi budeme doma,,řeknu a všichni tedy souhlasí.

Pohled Caluma:

Všichni sedí v obyváku a jsou zažraní do filmu,no zpíše do hororu.Já jsem v kuchyni a poslouchám hudbu protože mě to moc nebaví a všichni odsouhlasili že se na to musíme dívat tak jsem si sedl do kuchyně kde poslouchám písničky ve sluchátkách.Dívám se pořád na Sarah která je na konci gauče a třepe se strachy.Napadlo mě něco za co mě asi zabije.

Šel jsem do pokoje od kuď jsem vyhrabal masku vřískotu.Nasadil jsem si ji a šel potichu do obyváku.Stál jsem za nima takže mě nikdo nemohl vidět.Zrovna v té nejstrašidelnější chvíli jsem poklepal na Saranino rameno a ona zároveň vyjekla jak v tom hororu.Začala strašně řvát a ostatní s ní,já se tam chlámal jak debil zatím co mě všichni propalovali pohledama. ,,Víš jak jsem se lekla?!,,zakřičela na mě Sarah a sedla si na gauč.Byla opravdu strašně vyděšená,hluboce dýchala a třepali se jí ruce.Klekl jsem si k ní a sundal si masku. "Sarah moc se omlouvám nechtěl jsem tě tak vyděsit,,řekl jsem když si dala hlavu do dlaní a brečela.  ,,Ty musíš taky na všechno skočit,,rozesmála se a já na ni koukal zaraženým pohledem. "Ale,vžďyt...,,byl jsem docela zmatený.

,,Lásko já tě slyšela když jsi šel nahoru a taky dolů,,usmála se a já jen zakroutil hlavou.Sedl jsem si k ní na gauč a dal jí ruku okolo ramen.Ostatní si k nám taky sedli a sledovali jsme film.

Pohled Mika:

Bylo něco okolo 8 hodiny večer a já se začal chystat na párty.Šel jsem si dát sprchu a potom se převlíkl do upnutých černých džínů a trička Jack Daniels.Upravil jsem si vlasy a šel dolů. "Lidi tak já jdu jo?,,řekl jsem a oni přikývli.Nastartoval jsem svoji černou audinu a odjel na párty.

Zaparkoval jsem před vilou mího kámoše a šel dovnitř.Hlasitá hudba,spocená těla všude okolo mě,pach cigaret a alkoholu,tady to fakt žije!

,,Čau bro,,pozdravil mě Josh můj kámoš kterej tuhle párty pořádá. "Nazdar,,řekl jsem a udělali jsme klučičí pozdrav. ,,Kde máš Luka,Ashe a Cala?,,zakřičel na mě abych ho přes tu hlasitou hudbu slyšel. "Jsou doma,,řekl jsem a on přikývl.Šli jsme k baru ale já pít nemohl protože jsem tu byl autem.

Tahle párty byla dost divoká.Tančil jsem s nějakýma holkama který jsem ani neznal a lhal bych kdybych vám řekl že jsem nepil.Byl jsem dost na šrot ale mobil jsem měl doma.S Joshem jsme si sedli na gauč a s nějakýma klukama a holkama jsem se chlámali jak zhulený.To jsem se zapoměl zmínit,tak trochu mezi náma kolovala tráva a já ji zkusil,byl to hnus ale byl jsem pod náporem alkoholu a nemohl jsem se ovládat.

Už bylo něco okolo 3 ráno a já si řekl že už pudu domů.Musel jsem pěšky protože jsem byl opilej a zhulenej.

Pohled Eliz:

Už byli 4 ráno ale my jsme nespali.Čekali jsme na Mika ale on zatím nepřišel domů.Luke volal nějakýmu Joshovi který říkal že Mike odešel před hodinou domů,měli jsme o něho strach.Cal s Lukem chtěli jít pro něho jestli do půl hodiny nepříjde domů.Zapli jsme si televizi aby jsme na to přestali myslet ale to jsme neměli....

,,Ano Richarde to je pravda,,zasmála se reportérka. ,,No a máme tu další zprávu která není zrovna dvakrát příjemná. ,,Devatenáctiletý Michael Clifford byl převezen do nemocnice a musel okamžitě na sál.Na přechodu ho srazilo auto,řidič byl pod náporem alkoholu a teď sedí na policejní stanici.Doktoři zjistili že Michael Clifford byl také pod náporem alkoholu ale i trávy,to je vše,budeme vás informovat kdyby jsme toho zjistili víc...

---------------------------------------------------------------------------

 Hi! Asi mě teď budete nenávidět ale já už tam musela něco dát aby to nebylo jak z pohádky :D

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat