Něco od vás potřebuju!!

1.1K 95 11
                                    

V minulém díle:
Povídali jsme si ale najednou se sekla. "Děje se něco?,,zeptal jsem se trochu vystrašeně. ,,Asi mi praskla voda,,řekla a já stuhl....

----------------------------------------------------------------------------

Pohled Ashe:

Začal jsem pankařit.Rychle jsem z kapsy vytáhl mobil a vytočil číslo záchranky.Vzal jsem Niki do náruče a šel s ní před dům.Záchranka tu byl asi do 5 minut.Naložili ji do záchranky a já jel s nimi.Celou cestu jsem ji držel za ruku,přál jsem si aby to už bylo za ní,bolí mě vidět pohled na to jak trpí...

V nemocnici ji odvezli na sál a já zůstal na chodbě.Zavolal jsem všem a ti rychle přijeli. ,,Tak co?!,,vyjekla Eliz. "Jsou ještě na sálu,trochu se bojím že budou nějaký komplikace,,řekl jsem a ucítil slzu na své tváři.Eliz a Sarah si mě v táhli do své náruče a já jim byl vděčný.

,,Ashton Irwin?,,zeptal se někdo zamnou a já se od holek odtáhl.Otočil jsem se a uviděl doktora. "ano?,,zeptal jsem se trochu vystrašeně. ,,Pojďte semnou,,řekl a já šel za ním.

Když jsem vešel do sálu tak moje oči zpozorovali Niki a to co drží ve své náruči.Přiběhl jsem k ní a políbil ji na čelo.Podíva jsem se na to malé které bylo zabalené v modré dece.Rozbrečel jsem se štěstím a pohladil toho drobečka. "Jak se jmenuje?,,zeptal jsem se Niki a ta se na mě usmála.

---------------------------------------------------------------------------

Hi!!!!! TAKŽE TOHLE JE DŮLEŽITÉ PRO DALŠÍ ČÁST!!!!!

Je to krátké a nedokončené protože jsem se chtěla zeptat vás,mích čtenářů jak by jste pojmenovali kluka? :3 :D

Chtěla jsem vědět jaké jméno mu dát od vás protože jste prostě nejlepší!! :33

Když budou v komentářích dvě stejná jména tak ho tak pojmenuju,předem děkuju :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now