On zemřel?!?

1.7K 132 7
                                    

V minulém díle:

Zastavil jsem se před tím domem kde mě asi každý nesnáší,ale dodal jsem si odvahu a šel dál.

Když jsem otevřel dveře spatřil jsem....

--------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Caluma:

Spatřil jsem na chodbě záchranáře a policisty.Co se tu sakra stalo??

Flashback:

Pohled Luka:

Všichni jsme seděli v obyváku na gauči a čekali na Caluma.Zvonek se ozval celým domem a já šel otevřít.Stáli tam nějací chlápci s pistolema?!?Co  to kurva??

Vnikli dovnitř,nic jsem nevnímal jen to jak ležím na zemi a někdo do mě furt kope,potom jsem slyšel jak někdo vystřelil,ale stratil jsem vědomí.

Konec flashbacku.

--

Pohled Caluma:

Okamžitě jsem se zeptal policajta co se stalo.Řekl mi že došlo k napadení že nějaký gang napadl všechny co byli v domě.Ale proč?!? to mi nikdo neřekl.

Co je to za blbost jak k vám může vtrhnout gang když jste nic neudělali.

Záchranáři mi řekli že jsou všichni v nemocnici a proto jsem tam jel.

--

Na recepci jsem se zeptal kde leží Elizabeth Hood,Sarah Clifford,Michael Clifford,Luke Hemmings,Ashton Irwin a Nika Rosa.

Řekla mi čísla pokojů,tedy až na Niku která prý údajně v domě nebyla a na Ashe,prý že mi to řekne doktor.Jako první jsem se rozhodl jít za Eliz na pokoj 117.

Otevřel jsem dveře a hned se mi naskytl pohled na mou sestřičku která má zavřené oči a ruku v sádře.Kousek od ní byla postel na které byla Sarah která měla zlomenou nohu a jedno zlomené žebro jak jsem četl v kartě která byla na posteli.Sedl jsem si mezi postele a každou chytl za ruku.Bylo mi strašně vidět jak všichni skončili v nemocnici.Nemohl jsem udělat nic protože jsem tam nebyl.Do očí se mi nahrnuli slzy a já přes to že jsem věděl že spí a neslyší mě tak jsem jim začal říkat jak moc mi na nich záleží a jak se omlouvám.

Sestřička mě potom vyhnala že musí mít klid a já tedy zašel na pokoj kde má být Luke a Mike.

Opět jsem vešel do pokoje ale kluci byli vzhůru.Pohled na ně mě bolel,Luke měl roztrhlý ret,zlomenou ruku a všude modřiny no a Mike ten měl obvázanou hlavu obvazem takže otřes mozku.  ,,Kluci strašně mě to mrzí,že jsem nemohl ochránit holky ani vás"řekl jsem a znovu se rozbrečel.  ,,Kdybych mohl tak bych ti utrhl koule za to jak si ublížil Sarah ale jsem moc slabý takže to necháme na jindy,,zažertoval Mike a já se stěží zasmál.

Do pokoje přišel doktor s kamennou tváří a řekl mi abych šel na chodbu.  ,,Jste pan Hood?,,zeptal se mě doktor a já přikývl.  ,,je mi to velice líto ale Ashton Irwin zemřel,,řekl doktor a já myslel že je to vtip.  ,,Jak jako zemřel??"   ,,Jeden muž stoho gangu zatřelelil Ashtona a boužel mu nebylo pomoci,je mi to líto,,řekl doktor a odešel.

Sedl jsem si na lavičku a rozbrečel se jako malé dítě co nedostalo hračku.

Jak tohle řeknu ostatním?

Proč zrovna on?

Kdybych mohl tak bych chtěl být na jeho místě.

Můj nejlepší kámoš umřel,co řeknu Nice a co bude s kapelou která se teprve rozjíždí?

Po 2 týdnech:

Všichni sedíme doma na gauči a strašně moc brečíme.Za ty dva týdny co jsem to řekl ostatním se Nika málem zabila,chtěla skočit z mostu aby mohla za Ashtonem.Ví o tom celý svět že Ashton Fletcher Irwin zemřel takže se naše kapela rozpadla.

Nika která má oboje ruce pokryté malými jizvičkami od žiletky sedí na gauči a drží v rukách fotku na které je ona a Ashton.Eliz ze které se stala anorektička,sedí vedle mě na gauči a je v Lukově objetí,Luke je psichycky na dně málem skončil v psichyatrii,Mike už si nebarví vlasy každý týden,protože je to jeho vzpomínka na Ashe který mu poprvé barvil vlasy,Sarah sedí na zemi v klubíčku a v rukách mačká kapesníky a já? já tu sedím a všechny pozoruju.

Jinak co se stalo s Madison? Madison odjela na měsíc do Ameriky kvůli modelinku,ano je z ní modelka a ani jí to nějak nevzalo že je Ashton mrtví.

O 3 měsíce později:

Pohled Eliz:

Ještě jsme se stoho nedostali.Všichni děláme to stejné:něco sníme a deme spát a tak to chodí každý den.

Dneska jsem musela jít nakoupit protože jsme všechno vyžrali.Právě teď projíždím s vozíkem obchodem a dívám se do regálů abych mohla najít to co hledám.Jsem tolik zabraná do hledání že někoho srazím.Okamžitě pustím vozík a sehnu se ke člověku kterého jsem srazila.Byl to kluk,byl celý v černém a měl kapuci.Když pohlédl do mé tváře aby zjistil kdo to do něho napálil tak se zastavil v pohybu a já také.

Asi mám halucinace ale právě před sebou vidím Ashe?!?  ,,Ashi?"tiše zašeptám a mu se zalesknou oči,je to Ashton.

------------------------------------------------------------------------------

Pardon za ten to díl který se mi moc nepovedl :/

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now