Zase spolu...

1.2K 98 10
                                    

V minulém díle:

Pohled Niki:

Dívala jsem se z okna a přemýšlela nad Ashem.Dívala jsem se tak různě když jsem spatřila Ashe.Díval se na mě a já na něj,měla jsem motýlky v břiše.Byl tak krásný,bože,moc se mi stýská.Zamávala jsem mu ale on odešel.Dívala jsem se na místo kde před tím stál a začala brečet.

Uslyšela jsem jak se otevírají dveře od mého pokoje.Podívala jsem se kdo to je.Ve dveřích stál Ash...

-------------------------------------------------------------------------

Pohled Ashe:

Když jsem ji viděl v tom okně,mé srdce přímo řvalo běž za ní! Musel jsem to udělat přece nedovolím aby si našla někoho jiného,já ji miluju a vím že ona mě taky,tedy doufám v to.Zazvonil jsem se čekal kdo mi otevře...

Dveře se otevřeli a v nich stál Cal se zástěrou okolo pasu. ,,Ashi co tu děláš?!?,,vyjekl Cal šťastně. "Chyběli jste mi,,řekl jsem a vešel.

Všichni byli ohroměni že jsem tady.Společně mě objali že jsem nemohl ani dýchat. "Em,lidi...nevadilo by vám kdybych šel za Nikou?,,zeptal jsem se opatrně.  ,,Ty se ještě ptáš?!,jasně že nebude,,řekla Eliz a já vyběhl schody nahoru.

Nadechl jsem se a zmáčkl kliku.Dveře se otevřeli a já ji spatřil.Seděla na parapetu okna a její obličej byl od slz.Pohled na ní mě bodal u srdce.Otočila svoji hlavu a když mě viděla,zarazila se.

"Niki,,zašeptal jsem a ona mě objala.Brečeli jsme oba dva.Moc mi chyběla.Odtáhl jsem se od ní a zadíval se jí do očí.

"Niki,znamenáš pro mě celý můj život,byla chyba tě pustit a napsat ti ten dopis.Udělala si chybu,ale já ti odpouštím.Chci s tebou být,chci být s tebou a naším pokladem,,zašeptal jsem a položil svoji ruku na její bříško. "Moc tě miluju a odpouštím ti ale nevím zda mi odpustíš i ty,,sklopil jsem pohled. ,,Co bych ti měla odpouštět?,,zeptala se mě nechápavě. "To že jsem se choval jako vůl,bylo to ode mě hnusné to co jsem ti řekl,to co jsem ti napsal,odpustíš mi prosím?,,zeptám se jí a podívám se na\ ni štěněčím pohledem.  ,,To ví š že ti odpustím,,řekla a objala mě.  "Miluju tě,,zašeptal jsem jí do vlasů a víc si ji k sobě přitiskl. ,,Já tebe taky,,zamumlala mi do ramene a já ucítil její slzy na svém tričku.

Odtáhl jsem se a slzy ji setřel. "Jsi krásná,ale úsměv ti sluší víc,,pohladil jsem ji po tváři a ona se usmála.Políbil jsem ji a přál si aby tahle chvíle nikdy neskončila...

Pohled Eliz:

Byla jsem vážně dost překvapená když přišel Ash.Když se zeptal jestli může jít za Nikou tak jsem se musela usmát,doufám že se dají ti dva zase dohromady...

S Calem jsme šli zase do kuchyně.Vytáhla jsem z ledničky šlehačku a stříkla si trochu do pusy. ,,Dáš mi?,,zeptal se mě Cal a udělal puppy face.Zaskočilo mi a Cal jen protočil očima a uchechtl se. ,,Tak jsem to nemyslel,,řekla a já se začala smát.

Po našem záchvatu smíchu jsem mu stříkla trochu šlehačkky do pusy. ,,Díky,,uchechtl se  a já jen přikývla.

Když jsme dali naši snídani na stůl tak tam už skoro nic nezbylo. ,,Je to dobrý,,zašišlal Luke s plnou pusou lívanečků. "Díky,,usmála jsem se na něho.

Po naši snídani jsme šli na stadion na fotbal.Niki a Ash zůstali sami doma,Ash mě totiž požádal aby jsme přišli později aby měli trochu soukromí...

Pohled Ashe:

Požádal jsem Eliz  o to aby někam šli,chtěl bych být sám s Niki,nechci aby nás někdo rušil.Byl jsem s Niki u nás v ložnici a mazlili se.Byl jsem moc šťastný že ji mám zpět.Dával jsem ji malé pusinky do vlasů a hladil ji po břiše.Hrála si s mími prsty na ruce,byla strašně roztomilá.

Povídali jsme si ale najednou se sekla. "Děje se něco?,,zeptal jsem se trochu vystrašeně.  ,,Asi mi praskla voda,,řekla a já stuhl....

----------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl je na světě :D

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat