Mám strach jako nikdy

1.1K 94 10
                                    

V minulém díle:
"Ashton si s ním skoro pořád hraje,jsou spolu vážně moc roztomilý a Ash září pokaždé když ho uvidí,,uculila jsem se. ,,Nojo,Ash mi vždycky přišel jako skvělí tatínek,,usmála se Eliz ale trochu zesmutnila. "Děje se něco?,,zeptala jsem se jí trošku vystrašeně. ,,Já jen....když pomyslím na to,až se to malé narodí,že už.....nebudem jako normální rodinka,,zašeptala a rozbrečela se.Bylo mi jí líto....

-------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Dorazila jsem domů okolo 9 večer.Zamířila jsem rovnou do koupelny a dala si sprchu.Převlékla jsem se do pyžama a vyčistila si zuby.V pokoji na posteli jsem měla tašky s oblečením kterých bylo moc a já už byla unavená a tak jsem šla spát a nechala to na zítra.

Ráno mě do očí uhodili sluneční paprsky a já se proklínala za to,že jsem včera nezatáhla žaluzie.Do pokoje přišel Calum který držel v ruce tácek s vaflemi a kakaem. ,,Dobré ráno,,usmál se a sedl si na postel vedle mě. "Dobré,,zamumlala jsem a podívala se do jeho hnědých očí,které nebyli načervenalé od slz.Sedla jsem si a prohrábla si vlasy. ,,Tady je snídaně pro mou milovanou sestřičku,,uculil se a podal mi tácek.  "Jůůů děkuju,,usmála jsem se a vzala si od něj snídani.

Zatím co jsem jedla vafle a pila kakao se na mě Calum podezřele uculoval.Odložila jsem vafli na tácek a podívala se na něj. "Já si říkala že to uvítání bylo až moc podezřelé,takže co chceš?,,řekla jsem a on se uchechtl. ,,Noo,víš,dneska jsme chtěli jít s klukama do klubu,no,ale já tě tu nechci nechat samotnou,takže co bys řekla kdyby přišla Sarah a Niki?,,uculil se na mě a já se usmála. "Nejsem proti,ale prosím,nepřeháněj to s pitím,,zakňučela jsem a udělala psí oči. ,,Neboj,,usmál se a pohladil mě po ruce. ,,Jdu se dívat na fotbal,,řekl a odešel do obyváku.

Pohled Luka:

Viděl jsem přes mříže že je venku hezky a tak jsem šel na zahradu psychiatrie.Převlékl jsem se a osprchoval se ve sprchách které čistili každý den,ale moc to tak nevypadalo.Šel jsem na zahradu a sedl si na lavičku.V ruce jsem držel kožený deník s tužkou a rozhlížel se okolo.Nudil jsem se,nikdo tu semnou za tu dobu nepromluvil až na Eliz,Mika a sestřičky s psychiatrem.Zahlédl jsem jezírko které tu bylo a tak jsem ho do deníku kreslil,stejně nemám co dělat.

Pohled Eliz:

Bylo už 5 hodin odpoledne a já se dívala v obyváku s Calem na televizi,když zazvonil zvonek. ,,Jdu tam,,řekl a vstal.Zatím co jsem jedla zmrzku jsem slyšela z chodby hlasy Mika,Ashe,Sarah,Niki a ještě někoho.Vstala jsem a šla na chodbu.Viděla jsem holky které mě hned objali. ,,Eliz,tak dlouho jsem tě neviděla,,řekla Sarah a mačkala mě ve svém objetí.Usmála jsem se a odtáhla se. ,,Elíí,,zakřičel Mike a objal mě. "Mikey,tebe jsem dlouho neviděla,dobrý vlasy,,řekla jsem když jsem se dívala na jeho modré vlasy,které mu slušeli. ,,Dík,,uchechtl se a odtáhl se. ,,Pozor,ještě ji umačkáš,,řekl Ash. "Taky tě ráda vidím,,zasmála jsem se a objala ho. ,,Eliz tohle je Ben,,řekne Calum a já stuhnu.Při pohledu na něj jsem se zarazila. ,,Ahoj,,řekl a objal mě.Nereagovala jsem a odtáhla ho od sebe.Všichni stichli a pozorovali nás. ,,Tak my pudem,mám tě rád,,usmál se Cal a políbil mě na čelo. ,,Rád jsem tě poznal,,řekl tajemně Ben a mě naskočila husina.Mám strach,co když někomu ublíží?

Kluci odešli a my šli do obyváku.Nachystaly jsme zmrzku a čokoládu a zapli film.Celý film jsem se klepala strachem,co když Calovi ublíží?,při tom pomyšlení jsem ucítila slzu na tváři.Niki stopla film.  ,,Eliz,co se děje?,,zeptala se mě Sarah a objala mě okolo ramen. "Já...jen jsem si vzpoměla na Luka,,rozbrečela jsem se ještě víc.Když mluvím o Lukovi,vždycky se rozbrečím,a to jim ještě lžu. ,,Ale zlato....neboj,,kolíbala se semnou Sarah. ,,Hele,měla bys na Luka zapomenout,co třeba Ben?,je docela kus,,uchechtla se Niki. ,,Zajímavý je,že je Eliz docela podobnej,,řekla Sarah a já si utřela slzy. "Holky můžeme se bavit o něčem jiném?,,zašeptala jsem a ony přikývli. "Kdo vlastně hlídá Jeremiho?,,zeptala jsem se Niki. ,,Ashova máma,je strašně milá,,usmála se Niki. ,,Eliz,už máš koupené oblečení na malé?,,zeptala se mě Sarah a já zakroutila hlavou. ,,Tak to je nejvyší čas ho jít koupit,zítra si uděláme my tři den nákupů,,usmála se Sarah. ,,A co to vlastně bude?,,zeptala se Niki. "Já nevím,nenechala jsem si říct jestli to bude holčička nebo kluk,,řekla jsem a napila se vody.

Hodiny ubíhali a už byla půlnoc.Slyšela jsem štrachání klíčů v zámku a smích.Šla jsem se Sarah na chodbu protože Niki usla na gauči.V chodbě jsem spatřila Bena,Ashe a Cala,všichni tři byli napití teda Ash tolik ne,byl ještě při smyslech. "Co tu děláš?,,zeptala jsem se Bena a podívala se na něj škaredým pohledem. ,,Calum mi nabýdl že tu můžu přespat,,rozesmál se a spadl na zem,byl hodně napitý.Podívala jsem se šokovaně na Cala který se začal smát a Ash nad něma kroutil hlavou. ,,Eli kde je Niki?,,zeptal se mě Ash a já ukázala za sebe kde byl obyvák. ,,Dík,,řekl a vzal si Niki do náruče. ,,Zvládneš to tu,nemám tu zůstat?,,zeptala se mě Sarah. "N-ne....já to zvládnu,,usmála jsem se na ni falešným úsměvem.  ,,Dobře,zítra okolo 3 odpoledne se pro tebe stavíme ano?,,usmála se a já přikývla.

Všichni odešli a já se podívala na ty dva kteří se smáli na zemi.Asi půl hodiny jsem se snažila dopravit Caluma do postele a Bena na gauč.Oba dva usli a já šla spát.Bolelo mě bříško a tak jsem si vzala prášek proti bolesti a zapila ho.Skleničku jsem položila na noční stolek a zachumlala se do peřiny.Skoro jsem usínala ale uslyšela jsem kroky.Otevřela jsem prudce oči a podívala se na dveře.Škvírkou pod nimi jsem se dívala na stíny,na chodbě se svítilo a tak šel vidět stín.Slyšela jsem kroky které byli čím dál víc slyšet.Přitáhla jsem si peřinu víc k sobě a dívala se na tu škvírku,mám strach jako nikdy....

-----------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl pro moji úžasnou roďku :3 :D

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now