Naše maminka

1.3K 98 9
                                    

V minulém díle:
Když jsem vešel do sálu tak moje oči zpozorovali Niki a to co drží ve své náruči.Přiběhl jsem k ní a políbil ji na čelo.Podíva jsem se na to malé které bylo zabalené v modré dece.Rozbrečel jsem se štěstím a pohladil toho drobečka. "Jak se jmenuje?,,zeptal jsem se Niki a ta se na mě usmála.

----------------------------------------------------------------------

,,Jeremi,,usmála se na mě a já se uculil.Jsem vážně moc rád že jsme šťastná rodina,kdyby jste viděli Niki jak drží Jeremiho v náručí asi by jste se rozpustili roztomilostí jako já.

Niki odvezli i s tím andílkem do pokoje kde si odpočinou a já šel za ostatníma na chodbu. ,,Tak co?!?,,vyjekla natěšeně Sarah. "Máme Jeremiho!,,zakřičel jsem přes celou chodnu že se na mě otočilo pár lidí.Sarah začala s Eliz pištět a Calum se zmateně díval. ,,Počky,Jeremi to je holčičí nebo klučičí jméno?,,zeptal se mě zmateně Calum a já myslel že si ze mě dělá srandu. ,,Co myslíš?,,hodila Sarah na Cala pocker face. ,,No mohla by to být Jeremika a nebo Jeremičičina,,uculil se Cal a já dostal záchvat smíchu...

Pohled Niki:

Ležím na pokoji a mám zavřené oči.Porod mě docela dost vyčerpal ale byl bez komplikací za což jsem ráda.Jeremiho jsem u sebe v pokoji ještě nemohla mít,je to škoda protože jsem toho drobečka chtěla vidět usínat.Nakonec jsem sama usla...

Pohled Ashe:

Jelli jsme domů a já byl šťastnej jak blecha.Calum se pořád dohadoval se Sarah o Jeremimu,kdo ho bude hlídat a kdo si ho jako první pochová. ,,Ještě by ti spadl,,,řekla Sarah.  ,,Nene,u tebe by brečel,,řekl jak malý děcko Cal. ,,A proč?,náhodou já aspoň umím vařit takže mu vždycky něco dobrého uvařím protože,ty,by si ho otrávil tima tvýma toustama,,  ,,To byla nehoda,já si nevšiml toho že to bylo na tak velké teplotě a já jsem brácha Eliz,,řekl pyšně Cal. ,,No,ale to dítě je Niki a Ashe,,zeptala se ho nechápavě Sarah. ,,Noo,ale Eliz čeká taky dítě takže ty budeš mít jedno a já taky,,uculil se na ni Cal a políbil ji.

"Hlavně že to dítě je moje a vy se tu o něho hádáte jak lvi o kořist,,řekl jsem. "Proč si neuděláte vlastní?,,zeptal jsem se nachápavě.

Pohled Cala:

Když to Ash dořekl tak jsem se podíval s jiskřičkami v očích na Sarah. "Chtěla bys?,,zeptal jsem se jako malý kluk.Začala se uculovat a já ji silně objal a začal tancovat svůj vítězný taneček který vypadal jako kdyby se mi chtělo na záchod.

Pohled Luka:

Mazlil jsem se s Eliz na sedačce,zatím co ostatní se bavili o Jeremimu. "Jak chceš aby se jmenoval ten náš malej andílek?,,zeptal jsem se Eliz a ta začala přemýšet. ,,Noo,abych pravdu řekla,tak nevím,,podívala se na mě. "Ještě máme hodně času,,políbil jsem ji na čelo a šli jsme si lehnout.

Pohled Ashe:

Ráno jsem se vzbudil a rychle vyrazil za Niki.Šel jsem na její pokoj,ale už tam někdo byl,Mikey...

Pohled Niki:

Když jsem se probudila tak někdo seděl na křesle.Mé oči spozorovali a viděli Mika. "Co tu děláš?,,zeptala jsem se ho raním chraplákem. ,,To tě nemůžu ani navštívit ty naše maminko?,,zeptal se dotčeně a já se zasmála. "No můžeš ale nečekala jsem tě,,usmála jsem se na něho.

-----------------------------------------------------------------------

Další díl :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now