*Chapter 5*

15.5K 705 114
                                    

"Best way to not get your heart broken
is to pretend you don't have one  "

"Rose, κορίτσι μου γιατί δεν τρωώς;" Με ρώτησε η μητέρα μου καθώς καθόμασταν σε μία καφετέρια. Είχαμε πάρει η καθεμία από ένα μικρό κεκάκι. Εγώ άφησα το μισό γιατί δεν πεινούσα πολύ.

"Δεν πεινάω" Της απάντησα ενώ στερέωνα την πλάτη μου πάνω στην καρέκλα.

"Δεν εννοώ το κεκάκι..Έχεις αδυνατίσει πολύ! Σε λίγο θα μου στερέψεις" Κοίταξα τον εαυτό μου παρατηρώντας τον λίγο καλύτερα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγα; Εκτός από το τοστ χθες το πρωί δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Είχα πράγματι αδυνατίσει αλλά όχι τόσο όσο να φανούν τα κόκαλα μου με ένα άρρωστο τρόπο. Φαίνεται θα φταίνε τα χάπια. Με κάνουν να χάνομαι στο κόσμο μου χωρίς την επιθυμία να τρώω. Το ξέρω αυτό δεν είναι σωστό αλλά στα τέτοια μου. Οι γονείς μου ούτε που δίνουν σημασία.

"Σιγά ρε μαμά..Απλώς γυμνάζομαι και προσπαθώ να δυναμώσω το σώμα μου" Ξέρασα μια από τις πολλές δικαιολογίες που βρέθηκαν εκείνη την στιγμή στο μυαλό μου. Θα την χάψει. Τόσες έχει χωνέψει στο παρελθόν.

"Δεν θέλω να μου στερέψεις Rose! Έχεις ένα υγιές σώμα" Μου είπε εκείνη ενώ μου χάιδευε τις αρθρώσεις των χεριών μου.

"Στο υπόσχομαι μαμά, δεν θα αδυνατίσω περισσότερο" Δεν ήξερα αν θα κρατούσα την υπόσχεση μου. Τα χάπια μπορεί να με αδυνάτιζαν περισσότερο. Δεν με ένοιαζε όμως. Αυτή ήταν η παρηγοριά μου με ότι συνέπειες κι αν είχε.

"Ωραία" Ακούστηκε ένας ήχος κλήσης από το τηλέφωνο της μαμάς μου. Εκείνη το σήκωσε λέγοντας: "Παρακαλώ;" Μια φωνή υπήρχε πίσω από το ακουστικό." Ναι David την έχω μαζί μου" Είπε η μαμά μου. "Ναι θα έρθουμε" Και έτσι τελείωσε η συζήτηση με το να κλείσει η μαμά μου το κινητό της.

"Ποιός ήταν;" Ρώτησα αν και δεν με ένοιαζε τόσο πολύ να μάθω.

"Ο μπαμπάς σου...Ήρθε στο ξενοδοχείο! Πάμε να τον δεις" Μου εξήγησε και σηκώθηκε από την καρέκλα της. Φώναξε ένα παιδί πληρώνοντας τους καφέδες και τα κεκάκια μας. Σηκώθηκα κι εγώ ακολουθώντας την μέχρι το αμάξι. Έπειτα από 5 λεπτά είχαμε σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο. Βγήκα έξω από το αμάξι μπαίνοντας στο εσωτερικό. Εγώ και η μαμά μου ανεβήκαμε με το ανσανσέρ μέχρι τον τρίτο. Χτυπώντας την πόρτα, ο μπαμπάς μου, την άνοιξε γρήγορα.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα