*Chapter 54*

7.3K 424 80
                                    

"Eye contact is a dangerous,dangerous thing.
But lovely. Oh, so lovely."

Τα χέρια του κατέβασαν το φερμουάρ του φορέματος μου και με γρήγορες κινήσεις το άφησαν να πέσει κάτω στο πάτωμα. Με κόλλησε στον τοίχο δίπλα από τα κρεμασμένα μου ρούχα και άρχισε να δαγκώνει τον λαιμό μου.

"Δεν έχουμε πολύ χρόνο μωρό μου, θα είμαι γρήγορος" Μου ψυθίρισε και φυλάκισε τα χείλη του πάνω στα δικά μου. Τα χέρια μου άγγιξαν το κουμπί του παντελονιού του ξεκουμπώνοντας το. Κατέβασα το παντελόνι μαζί με το μποξεράκι και έπιασα στα χέρια μου την στύση του. Μόλις διέκοψε το φιλί μας μου έβγαλε το εσώρουχο και πρόσθεσε δύο δάχτυλα μέσα μου.

"Πήδα πάνω μου" Τον υπάκουσα αμέσως και αγκάλιασα την μέση του με τα πόδια μου. Στηρίχθηκα στους ώμους του και ο Harry έπιασε τους γοφούς μου ρίχνοντας τους με ορμή πάνω στο μόριο του. Έβαλα το χέρι μου πάνω στο στόμα μου για να μην φωνάξω και μας ακούσει όλο το μαγαζί. Μου κρατούσε τους γοφούς και εγώ άρχισα χωρίς την βοήθεια του να τους κουνάω στον γρήγορο ρυθμό που ήθελε εκείνος.

Φίλησε τον λαιμό μου καθώς τα μέσα μου άρχιζαν να σφίγγονται. Μόλις τελείωσα ο Harry βγήκε από μέσα μου προστάζοντας με να τον πάρω στο στόμα μου. Έσκυψα κάτω παίρνοντας το μέγεθος του στην στοματική μου κοιλότητα. Με γρήγορες διεισδύσεις ο Harry τελείωσε στον λαιμό μου αφήνοντας το άσπρο υγρό να τρέξει στον οισοφάγο μου.Με σήκωσε όρθια φιλώντας τα χείλη μου.

"Θα σε περιμένω έξω πριγκίπισσα" Μου είπε και εγώ άρχισα να ντύνομαι γρήγορα. Ο Harry βγήκε έξω άνετος λες και τίποτα το παράξενο δεν έγινε μέσα σε αυτόν τον μικρό χώρο. Αντιθέτως εγώ κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη ήμουν κατά κόκκινη από την έξαψη. Παίρνοντας το φόρεμα στα χέρια μου άνοιξα την κουρτίνα αντικρίζοντας τα βλέμματα των υπαλλήλων και των πελατών. Πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα τόση ντροπή. Πήρα την ταμπελίτσα και την άφησα στην κοπέλα. Συνάντησα το βλέμμα του Harry και άρχισα να τον πλησιάζω.

"Τι έγινε πριγκίπισσα; Είχε πολύ ζέστη στα δοκιμαστίρια;" Με ειρωνεύτηκε αγγίζοντας το μάγουλο μου. Του έριξα ένα δολοφονικό βλέμμα πριν μιλήσω.

"Τελικά θα το πάρω" Μου χαμογέλασε στραβά.

"Ωραία θα σου δώσω τα χρήματα" Πήγε να ψάξει στις τσέπες του αλλά εγώ τον διέκοψα.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα