*Chapter 6*

14.1K 699 128
                                    

"Life is not a fairy tale. If you lose your
shoe at midnight,you are drunk "

"Για να σε δω Rose" Είπε η μαμά μου ενώ τράβηξε το πιγούνι μου για να δει το πρόσωπό μου. "Βάλ' την λίγο ρουζ κοπέλα μου σαν νεκρή μοιάζει" Συνέχισε αφήνοντας με στα έμπειρα χέρια της μακιγιέρ. Κατά άλλα θα τις άφηνε να με κάνουν ότι θέλουν. Από την ώρα που κάθησα στην μαύρη, δερμάτινη καρέκλα δεν σταμάτησε να διακόπτει την δουλειά της κοπέλας για να της πει πως να το κάνει καλύτερα. Αν η κοπέλα δεν την έδιωχνε από τα νεύρα της, θα το έκανα εγώ. Με κούραζε πιο πολύ από τις τρεις στρώσεις make up στο πρόσωπο μου. Και αυτή η ηλίθια ήθελε να μην φανεί η παραμικρή ατέλεια.

"Τι κραγιόν να σε βάλει Rose;" Με ρώτησε σκεπτική.

"Κόκκινο" Της απάντησα αλλά σιγά μην με άφηνε. Λες και είμαι κανένα μωρό.

"Μμμ με το χρυσό θα πήγαινε κόκκινο" Συμπέρανε τελικά νεύοντας στην κοπέλα. Ένιωσα την άκρη του μολυβιού πάνω στο περίγραμμα των χειλιών μου. Έπειτα άνοιξε το καπάκι του κραγιόν βάζοντας μου δύο στρώσεις.

"Έτοιμη" Ανακοίνωσε η κοπέλα. Σηκώθηκα γρήγορα από την θέση μου πηγαίνοντας στον πιο κοντινό καθρέφτη. Δεν με ένοιαζε αν ήμουν όμορφη. Το μόνο που ήθελα ήταν να δω αν άξιζε που έκατσα δύο ώρες στην καρέκλα σαν μια πλαστική κούκλα. Μου άρεζε. Ούτε πολύ έντονα αλλά ούτε και σαν να μην φοράω τίποτα. Ήταν ισορροπημένο.

"Η ώρα είναι 4...Δεν θα προλάβουμε" Ακούστηκε η ανήσυχη φωνή της μαμάς μου. Βγήκαμε από το μαγαζί αφού πρώτα η μαμά μου πλήρωσε. Μπήκαμε στο αμάξι και γρήγορα βγήκαμε στον δρόμο προς το ξενοδοχείο. Η μαμά μου είχε βαφτεί ήδη οπότε το μόνο που μας έλειπε ήταν να φορέσουμε τα φορέματα μας.

"Μαμά μια χαρά θα προλάβουμε" Την καθησύχασα ώστε να μην τρακάρουμε με κάποιο άλλο αμάξι. Έτρεχε πολύ. Μόλις τώρα είχε πιάσει τα 180 χιλιόμετρα.

"Όχι Rose έχω να βάλω το φόρεμα και τα παπούτσια για να είμαι δίπλα στο μπαμπά σου μισή ώρα πριν έρθουν οι καλεσμένοι!...Εσύ μπορείς να εμφανιστείς ότι ώρα θέλεις" Μου φώναξε συνεχίζοντας να πατάει το γκάζι.

Έξω από το ξενοδοχείο

Φτάνοντας έξω από το ξενοδοχείο, παρκάραμε και βγήκαμε έξω. Πήραμε το ανσανσέρ και λίγο αργότερα είχαμε μπει μέσα στο δωμάτιο. Η μαμά μου πανικόβλητη πήρε από την ντουλάπα το όμορφο μπλε της φόρεμα κλειδώνοντας τον εαυτό της μέσα στο μπάνιο. Εγώ ξάπλωσα πάνω στο κρεβάτι περιμένοντας την να βγει. Όπως είχε πει μπορούσα να εμφανιστώ όποτε ήθελα.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now