*Chapter 8*

13.4K 659 134
                                    

"Once upon a time I was sweet and innocent.
And then shit happened"

Χαμογέλασα στραβά ενώ κούνησα το κεφάλι για να συνεχίσει. Κύριε Styles γιατί δεν μιλάτε; Σας έφαγε η γάτα την γλώσσα;

"Όπως είπα και στον κύριο Dallas απαιτώ σεβασμό" Κατάπιε ένα μεγάλο ποσοστό σάλιου καθώς εγώ καθόμουν πάνω στην έδρα. Χα ποιον κοροϊδεύουμε;

"Θα τον έχετε μόνο αν μου δώσετε το κουτί." Απάντησα σταυρώνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. Σιγά μην έκανα αυτό που μου έλεγε χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

"Την προηγούμενη φορά που ήμουν στο δωμάτιο σας μου είπατε πως δεν σας ένοιαζε αν τα έπαιρνα" Ααα δεν παίζεται σωστά κύριε Styles. Εγώ ήθελα να σας ξεφορτωθώ με ότι συνέπεια και αν ακολουθούσε.

"Τώρα όμως τα θέλω" Απέτησα. Θα μπορούσα βέβαια να πάρω ένα καινούργιο μα ήθελα να δω που θα το πήγαινε. Δεν μ'άρεζε να εξαρτώμαι από κάποιον άλλον αλλά τώρα με τον κύριο Styles τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

"Θα τα έχετε μόνο αν προσέχετε στο μάθημα μου και δεν προκαλείται φασαρίες" Τι λέει το νούμερο; Δηλαδή εκτός του ότι πρέπει να προσέχω στο κωλομάθημα του θα πρέπει να είμαι και ήσυχη έξω; Χα αυτό...Αποκλείεται. Είτε πρόκειται για τα χάπια είτε όχι, εγώ δεν το κάνω με την καμία. Δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου.

"Αυτό που λέτε είναι αδύνατο" Χαμογέλασα ειρωνικά βλέποντας τον να με πλησιάζει.

"Ότι κάνετε σωστό θα σας επιβραβεύω κάθε φορά στο μάθημα των ιδιαίτερων με ένα χάπι" Απάντησε σηκώνοντας το χέρι του για να πιάσει τα μαλλιά του. Μμ δεν ήταν κακό αυτό που έλεγε, αντιθέτως μου άρεσε η ιδέα του μαλάκα. Ας δώσουμε κάτι ιδιαίτερο στο μάθημα μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να κοιταζόμαστε.

"Σύμφωνοι" Του έδωσα το χέρι μου κουνώντας το με το δικό του σε μία χειραψία.

"Σήμερα στο μάθημα μου δεν ήσασταν και η καλύτερη αλλά μπορείτε να το διορθώσετε"

"Πώς;" Κατέβηκα από την έδρα ισιώνοντας τα ρούχα μου. Από την στιγμή που θα έπαιρνα τα χάπια δεν με ένοιαζε τίποτα.

"Θα μπορούσατε να μου αφήσετε τα τσιγάρα σας για το υπόλοιπο της μέρας. Θα σας τα επιστρέψω όταν θα έχουμε το μάθημα" Μου εξήγησε. Τι κόλλημα έχει φάει; Έβγαλα το κουτί με τα τσιγάρα και το άφησα πάνω στην έδρα. Ούτε τσιγάρα ούτε χάπια σήμερα. Τέλεια θα περάσουμε.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now