*Chapter 25*

10.2K 497 80
                                    

"I am not the jealous type
But what's mine is MINE.
End of story"

"Έγινε" Απαντάω και σηκώνομαι απότομα. Εκείνος κάνει το ίδιο και με περιμένει να τον ακολουθήσω.

"Κρατάω χρονόμετρο!... Rose μην τον αφήσεις να σε πειράξει!" Μου λέει η Maria. Της χαμογελάω και κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά.

"Μην ανυσυχείς, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα" Την καθησυχάζω.

"Πάμε;" Ρωτάει εκείνος και αμέσως τον πλησιάζω.

"Τόση βιασύνη;" Δαγκώνω το κάτω χείλος μου κρύβοντας έτσι το χαμόγελο μου.

"Θα έρθω μαζί σας για να πατήσω το χρονόμετρο όταν θα μπείτε μέσα στο δωμάτιο" Εξηγεί η Maria και ήδη βρίσκεται στις σκάλες. Την ακολουθάμε από πίσω μέχρι να φτάσουμε μπροστά από μία τυχαία πόρτα. Η Maria την ανοίγει και μας αφήνει να μπούμε μέσα. Μόλις το κάνουμε ακούμε την πόρτα να κλείνει δυνατά και η κλειδαριά να κλειδώνει.

"Γιατί μας κλείδωσες;" Φωνάζω.

"Να είμαι σίγουρη πως δεν θα κλέψετε" Ακούμε την φωνή της στο βάθος.

"Και πως ακριβώς θα κλέψουμε;" Την ρωτάω.

"Μπορεί να φύγετε χαζούλα! Άντε καλά να περάσετε!" Με είπε χαζούλα; Α θα της ξεριζώσω τα ξανθιά μαλλιά της καμιά ώρα. Εγώ φταίω όμως, της έδωσα θάρρος. Έχε χάρη που την χρειαζόμουν. Τώρα ,όμως, όχι. Μετά από το πάρτι, μην την είδατε την Rose. Θέλω να δω τα μούτρα της όταν δεν θα την δίνω σημασία αύριο στην καφετέρια.

Παρατηρώ όλο το δωμάτιο μέχρι το μάτι μου να πέσει πάνω στον Luke. Έχει κάτσει στο κρεβάτι και με κοιτάει. Δεν ξέρω τι να πω μαζί του. Μόλις πριν λίγο γνωριστήκαμε. Τι να πω σε έναν άγνωστο;

"Έτσι στην μούγκα θα την βγάλουμε;" Στηρίζω το σώμα μου πάνω στην πόρτα ενώ σκέφτομαι τι να του απαντήσω.

"Αν ήθελες τόσο πολύ να μείνεις μόνος μαζί μου, θα μπορούσες να μου ζητήσεις να σε φιλήσω. Θα διαρκούσε λιγότερο" Λέω τελικά. Ενώνει τα βλέμματα μας καθώς παίζει με τα δάχτυλα του.

"Δεν είναι του χαρακτήρα μου να φιλάω όποια γνωρίζω ένα βράδυ" Για λίγο ένιωσα έκπληκτη. Δεν περίμενα να είναι αυτός ο τύπος του αγοριού που δεν πάει με την πρώτη που βλέπει μπροστά του. Νόμιζα πως ήταν player σαν όλους τους άλλους.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now