*Chapter 60*

7.7K 485 125
                                    

"Every time she laughs
She hopes he's watching
hoping that he will fall for her smile
just as hard as she fell for his"

Διαβάστε την σημείωση στο τέλος είναι σημαντική!

Τα βλέφαρα μου ανοίγουν απότομα. Το σκοτάδι ξεχύνεται σε όλο το δωμάτιο. Τι ώρα να είναι; Κοιτάω το ηλεκτρονικό ρολόι πάνω στο κομοδίνο. 5 το πρωί. Πιάνω το κεφάλι μου και αποφασίζω λίγο αργότερα να σηκωθώ. Παρατηρώ το στρώμα δίπλα μου βλέποντας τον Harry να κοιμάται ήρεμα. Ανοίγω αρκετά σιγά την πόρτα για να μην τον ξυπνήσω. Βγαίνω έξω και αρχίζω να κατεβαίνω τις σκάλες. Μόλις κατέβω κάτω μπαίνω στο σαλόνι. Εκεί ξαπλώνω σε έναν καναπέ και κοιτάζω το άσπρο ταβάνι. Πριν μπορέσει να με πάρει ξανά ο ύπνος ακούω κάποιον θόρυβο. Προερχόταν από πάνω. Ανεβαίνω βιαστικά τις σκάλες μπαίνοντας στο δωμάτιο του Harry.

"Harry;" Αναφωνώ καθώς τον πλησιάζω. Σκουντάω τον ώμο του καθώς βγαίνουν ασυναρτησίες από το στόμα του. Δεν ανοίγει τα μάτια του. Ανεβαίνω πάνω του και συνεχίζω να τον σκουντάω. "Harry η πριγκίπισσα σου είμαι" Νιώθω το χέρι του να σφίγγει το δικό μου και το βλέμμα του να συναντάει την ανήσυχη ματιά μου. Διώχνω τον ιδρώτα από το μέτωπο του και του χαρίζω ένα φιλί στο μάγουλο. Προσπαθεί να πάρει μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσει. Άραγε βλέπει συχνά εφιάλτες όπως συμβαίνει και με μένα; Και τι δε θα έδινα για να μάθω τι είδε και τον τρόμαξε τόσο πολύ.

"Όλα εντάξει" Περνάω τα δάχτυλα μου ανάμεσα στις μπούκλες του και φιλάω το μάγουλο του. Καθώς πηγαίνω να απομακρυνθώ, αυτός με τραβάει στην σφιχτή αγκαλιά του. Σφαλίζω τα βλέφαρα μου μυρίζοντας το σαμπουάν μέντας στα μαλλιά του. Μακάρι αυτή η αγκαλιά να μην τελειώσει ποτέ. Όμως τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν.

"Που ήσουν;" Απορεί βλέποντας την ανοιχτή πόρτα. Από ότι θυμάμαι την είχε κλείσει χθες το βράδυ.

"Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έτσι κατέβηκα στο σαλόνι." Του εξηγώ χαϊδεύοντας το μάγουλο του. Θέλω τόσο πολύ να τον ρωτήσω τι είδε και ξύπνησε τόσο απότομα αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω να δείξω πως ενδιαφέρομαι. Γαμώτο ποιον κοροϊδεύω φυσικά και με νοιάζει ότι σχετίζεται με τον Harry. "Μπορείς να μου πεις οτιδήποτε σε προβληματίζει...Θα αισθανθείς καλύτερα πίστεψε με" Αναφωνώ λίγο αργότερα παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Δεν είμαι η Rose αυτή την στιγμή. Όχι, αυτή ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο. Συνήθως θα έστελνε κάποιον στο διάβολο για να μην είναι εντελώς μόνη στο καζάνι που έβραζε μόνο για εκείνη.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now