*Chapter 55*

7K 424 133
                                    

"If I could show you how awful
you made me feel,
you would never be able to
look me in the eye again."

Στην πόρτα στέκεται το μοναδικό άτομο που δεν περίμενα να συναντήσω απόψε. Ο Harry τον κοιτάει χαμογελαστά καθώς τον ρίχνει στην αγκαλιά του. Κάνω τις παλάμες μου δύο σφιχτές μπουνιές καθώς προσπαθώ να παραμείνω ήρεμη. Κοιτάω κάπου αλλού εκτός από εκείνον. Τι δουλειά έχει εδώ; Και το κυριότερο είναι φίλοι με τον Harry;

"Zayn από εδώ η Rose" Ο Harry με δείχνει και εύχομαι τον θεό να μην το είχε κάνει. Ξεφυσάω επείτηδες συναντώντας το βλέμμα του που κοιτούσε έκπληκτα το δικό μου. Δεν περίμενε να με δει εδώ. Ούτε εγώ να πω την αλήθεια. Πώς τα φέρνει η μοίρα ώρες ώρες. Δεν άλλαξε πάντως. Παρέμεινε ο ίδιος μαλάκας.

"Μμ ενδιαφέρον" Μου δίνει το χέρι του και εγώ υπομειδιάζοντας το πιάνω. "Χάρηκα Rosalie" Νιώθω την ειρωνεία να στάζει από τα χείλη του. Το καταλαβαίνω βέβαια μόνο εγώ. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν ιδέα ότι εμείς οι δύο γνωριζόμαστε αρκετά καλά.

"Το όνομα σου;" Τον ρωτάω καθώς προσπαθώ να απομακρύνω το χέρι μου. Δεν θέλω καμία επαφή με αυτόν τον γελοίο.

"Άκουσες τον Harry γλύκα" Σφίγγει το χέρι μου και εγώ του ρίχνω ένα δολοφονικό βλέμμα κάνοντας τον να με αφήσει. Κάθομαι πίσω στην θέση μου παίρνοντας βαθιές ανάσες. Το παρελθόν τελικά δεν μπορεί να εξαφανιστεί από τους ώμους μου. Θα το κουβαλάω μια ζωή σαν επενθύμιση του πόσο αθώα και χαζή ήμουν και ακόμα είμαι.

"Μόνο ο Louis μας λείπει" Αναφωνεί ο Harry καθώς με πλησιάζει. "Να τον περιμένουμε ή να παραγγείλουμε χωρίς αυτόν;" Απορεί ενώ κάθεται δίπλα μου. Γαμώτο δεν έχει ιδέα πόσο θέλω να εξαφανιστώ από το δωμάτιο και να πάω στο κρεβάτι να ξαπλώσω.

"Ας παραγγείλουμε, ποιος τον χέζει αυτόν" Λέει ο Niall. Όλοι αρχίζουν να γελάνε εκτός από μένα φυσικά. Θέλω να φύγω. Να μην αναπνέω τον ίδιο αέρα με εκείνον. Τον νιώθω να μου ρίχνει κρυφές ματιές και αναστατώνομαι. Με τον κακό βέβαια τρόπο.

"Εντάξει λοιπόν...Πίτσα, τάκο ή burger; " Αναρωτιέται και ο Niall φωνάζει πρώτος πίτσα. Ήδη τον συμπάθησα αυτόν καλέ. Ο Harry σηκώνεται να πάρει το τηλέφωνο και να πληκτρολογήσει τον αριθμό της πιτσαρίας.

"Ναι γεια σας μια παραγγελία θα ήθελα...Ναι περιμένω...Ωραία γράφετε;...6 σπέσιαλ πίτσες θα ήθελα...Ναι στην οικεία Harry Styles...Έγινε" Μόλις τελειώνει το κλείνει και το αφήνει πίσω στο τραπέζι.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα