*Chapter 31*

8.6K 487 57
                                    

"I always seem to come alive after midnight.
I feel like the world is mine"

Η πόρτα χτυπούσε επίμονα και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να παρατηρώ τον Harry. Κάποιος ήταν έξω και εμείς εδώ ήμασταν τελείως γυμνοί. Έπρεπε να τον κρύψω κάπου ντυμένο. Έβαλα μερικές φύτρες πίσω στο αυτί μου παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Ήταν ανάγκη να έρθει κάποιος αυτή την στιγμή;

"Κράτα τα" Του πέταξα τα ρούχα του και εκείνος αναγκάστηκε να τα πιάσει. Άνοιξα την ντουλάπα μου βλέποντας πως είχε αρκετό χώρο για να μπει μέσα. Ευτυχώς.

"Μπορείς να μπεις μέσα;" Του έδειξα την ντουλάπα.

"Rose..." Αναφώνησε αλλά εγώ τον διέκοψα.

"Harry σε παρακαλώ μπες μέσα και ντύσου" Τον έσπρωξα και μόλις μπήκε μέσα έκλεισα την πόρτα. "Θα σε πω πότε να βγεις" Συνεχίζω και περπατάω γρήγορα μέχρι την πόρτα. Ηρεμώ τον εαυτό μου και με ένα χαμόγελο την ανοίγω. Φυσικά και δεν ξέχασα για το ότι είπα στον Harry για το στοίχημα. Νιώθω όμως μια ανακούφιση. Καλύτερα τώρα παρά όταν θα ήταν πολύ αργά. Αν νικούσα, δεν θα το συγχωρούσα στον εαυτό μου. Ακόμα δεν ξέρω για ποιον λόγο είχα σαν έμμονη ιδέα να νικήσω ενώ στην πραγματικότητα δεν το ήθελα καθόλου; Ίσως από εγωισμό που θα τον είχε η Maria όλο δικό της. Αλλά τι λέω, εμένα θέλει όχι εκείνην. Τι ανησυχούσα τότε;

"Rose γιατί είσαι με την ρόμπα μου;" Διακόπτει η Jenny τις σκέψεις μου. Βλέπω τον εαυτό μου και προσπαθώ από μέσα μου γρήγορα να βρω μια δικαιολογία.

"Ετοιμάζομαι και επειδή η ρόμπα σου ήταν έξω είπα να την φορέσω" Πίστεψε το Jenny. Δεν είναι δα παράλογο αυτό που σου είπα.

"Για που αν επιτρέπεται;" Έκανα στην άκρη για να περάσει. Έτρεξα γρήγορα στο κρεβάτι μου και έσπρωξα τα εσώρουχα της κάτω από το κρεβάτι. Δεν ήθελα να τα δει και να με ρωτήσει γιατί ήταν στο πάτωμα. Τότε δεν θα είχα κάποια ορθή δικαιολογία να πω.

"Σε ένα club" Της εξηγώ καθώς κάθομαι πάνω στο στρώμα. Αν δεν είχε έρθει καθόλου στο δωμάτιο, πολύ πιθανόν να μας άκουγε όλη η γειτονιά εμένα και εκείνον. Ο Harry δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη και αυτό με ανησυχεί πολύ. Αναρωτιέμαι πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ μας. Ήταν έκπληκτος μόλις του το πα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θυμωμένος ή με μισεί. Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του θα με μισούσα.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα