*Chapter 43*

7.6K 434 159
                                    

"Sometimes it's the princess
who kills the dragon
and saves the prince "

"Τι στην ευχή κάνεις εδώ Rose;" Καλύπτω τα αυτιά μου με τις παλάμες μου. Η τσιρίδα ήταν αρκετή για να μου προκαλέσει πονοκέφαλο.

"Τι τι κάνω εδώ;" Απορώ και ανοίγω τα μάτια μου. Τα είχα τόση ώρα κλειστά; Ούτε που το είχα καταλάβει.

"Δεν είναι το δωμάτιο σου Rose" Μου φωνάζει και ενώνω το βλέμμα μου μαζί του. Και τότε καταλαβαίνω γιατί τσίριζε σαν υστερικό. Είχα ανοίξει την πόρτα του μπάνιου και τον συνάντησα την ώρα που έβγαινε από την μπανιέρα γυμνό. Πήρε γρήγορα μια πετσέτα και την τύλιξε γύρω από την μέση του. Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν μπόρεσα να δω τίποτα απολύτως.

"Και εσύ άνθρωπε μου έχεις μια καλεσμένη στο σπίτι και κάνεις μπάνιο με ξεκλείδωτη την πόρτα;" Αναφωνώ και πηγαίνω να βγω έξω όταν δεν θυμάμαι καθόλου που είναι το δωμάτιο μου. Έτσι ξανά επιστρέφω πίσω. "Εμμ που είναι το δωμάτιο μου;" Απορώ κουνώντας τα χέρια μου.

"Στο δεξί σου χέρι" Μου δείχνει και εγώ φεύγω από εκεί που ήρθα. Ανοίγω την πόρτα και επιτέλους βρίσκομαι στο προσωρινό μου δωμάτιο. Ξαπλώνω πάνω στο κρεβάτι και βγάζω το κινητό μου για να συνεχίσω να διαβάζω από εκεί που είχα μείνει.

"Θα είμαι καλός τώρα και θα σε αφήσω στην ησυχία σου, όταν όμως σε δω στο μάθημα..." Η πόρτα αρχίζει να χτυπάει και βρίζω κάτω από την ανάσα μου. Προσπαθώ να διαβάσω ένα γαμημένο μήνυμα και κάποιος πρέπει να με διακόπτει.

"Ναι;" Απορώ και η πόρτα ανοίγει μπαίνοντας μέσα ένας ντυμένος Luke.

"Συγγνώμη για πριν αλλά μου ήρθε ξαφνικό που μπήκες απροειδοποιήτα μέσα" Μου εξηγεί.

"Δεν ήταν ότι το έκανα επίτηδες, απλώς ήμουν τελείως απροσανατολισμένη και δεν ήξερα που βρισκόταν το δωμάτιο μου....Μην ανησυχείς δεν θα ξανά συμβεί" Τον καθησυχάζω και εκείνος νεύει. Γυρίζει για να φύγει. Καιρός ήταν.

"Όταν όμως σε δω στο μάθημα δεν....."Η πόρτα ξανά ανοίγει. Βρίζω λίγο πιο δυνατά αλλά ευτυχώς ο Luke δεν μπορεί να με ακούσει.

"Τι είναι;" Προσπαθώ να του χαρίσω ένα χαμόγελο με πολύ δυσκολία. Τι στον πούτσο θέλει τώρα;

"Θα πας αύριο να παρακολουθήσεις τα μαθήματα, έτσι;" Απορεί.

"Εννοείται" Αφήνω το κινητό δίπλα μου.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now