*Chapter 29*

8.5K 465 46
                                    

"How beautiful is it that someone could make your heart
beat so fast when you don't want it to beat at all"

Ένιωσα τις καυτές ακτίνες του ήλιου να μου αγγίζουν το πρόσωπο. Έκαιγαν το δέρμα μου με έναν εκνευριστικό τρόπο. Δεν την ήθελα τόση ζέστη. Το κρύο μου ταίριαζε περισσότερο. Έβρισα κάτω από την ανάσα μου ενώ αναγκάστηκα να ανοίξω τα μάτια μου. Τυφλώθηκα αμέσως από το φως. Έβαλα τα χέρια μου μπροστά και σηκώθηκα πάνω. Κοίταξα το κρεβάτι της Jennys και ναι κοιμόταν του καλού καιρού.

Είδα την ώρα από το ρολόι του κινητού μου. 8. Καθόλου άσχημα. Πήρα το νεσεσέρ μου ανοίγοντας την πόρτα για να πάω στα ντουζ. Εκεί άνοιξα την βρύση και μια ικανοποιητική ποσότητα κρύου νερού μαστίγωσε το πρόσωπο μου. Ότι έπρεπε. Καθάρισα τις μουτζούρες του μαύρου μολυβιού και επέστρεψα γρήγορα πίσω στο δωμάτιο. Έβγαλα τις μπιτζάμες μου και φόρεσα καθαρά ρούχα.

Στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη για να δω τα μαλλιά μου να πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Πήρα την μαύρη μου βούρτσα και άρχισα να τα χτενίζω. Αγανακτώντας για το πόσο χάλια δείχνουν, τα έπιασα σε έναν απλό κότσο. Όχι που θα σκάσω για κάτι τρίχες. Πήρα την τσάντα μου και άνοιξα την πόρτα. Μόλις βγήκα έξω, την άφησα να κλείσει δυνατά. Δεν με ενδιέφερε αν ξυπνούσε με αυτό η Jenny.

Καθώς περνούσα την είσοδο του κτιρίου ένιωσα το κινητό μου να δονείται. Ποιος με έπαιρνε τηλέφωνο πρωινιάτικα; Πάτησα το πράσινο εικονίδιο και άφησα το άτομο πίσω από την γραμμή να μιλήσει. Κατάλαβα την φωνή του αμέσως.

"Rose;" Ήταν ο Grey. Μόνο αυτός είχε το συνήθειο να με έπαιρνε τηλέφωνο τέτοια ώρα για να μου πει κάτι σημαντικό.

"Έλα" Απαντάω ενώ περπατάω προς τις καφετέριες.

"Έχω να σου πω"

"Τι πράγμα;" Απόρησα.

"Χθες βγήκα με την Maria" Μάλιστα! Και εγώ βγήκα με τον αδερφό της αλλά τι κατάφερα; Έναν θυμωμένο Harry να θέλει να κάνει ιδιαίτερα στην ηλίθια. Καθόλου καλό αυτό. Μπορεί να τον κάνει ότι θέλει και εγώ δεν θα βρίσκομαι εκεί για να το εμποδίσω.

"Και;"

"Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα είμαι στην καφετέρια" Μου λέει και εγώ στριφογυρίζω τα μάτια μου.

"Έρχομαι" Είχα ήδη φτάσει έξω και μπορούσα να τον δω να κάθεται σε ένα τραπέζι. Μπήκα μέσα και κατευθύνθηκα προς το μέρος του. Έκατσα απέναντι του βλέποντας τον να τρώει ένα σάντουιτς.

Daddy's Little Princess 🔞Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora