*Chapter 57*

7.8K 413 94
                                    

"Damaged people are dangerous.
They know how to make hell feel like home"

Το κούμπωμα του παντελονιού του ακούστηκε εδώ και αρκετά δευτερόλεπτα να ανοίγει. Το παντελόνι του πέφτει στα πόδια του το ίδιο και το μποξεράκι του. Κρατάει σταθερά τους γοφούς μου ενώ μπαίνει μέσα μου. Βογγάω το όνομα του ενώ κρατάω την άκρη της έδρας. Ο Harry είχε δίκιο. Θα πονέσει λίγο. Βάζω το δάχτυλο μπροστά στο στόμα μου καθώς ο Harry συγκρούει τους γοφούς του πάνω στους δικούς μου.

Ξαπλώνω το κεφάλι μου πάνω στην επιφάνεια της ξύλινης έδρας και κλείνω τα μάτια μου. Ξαφνικά νιώθω ένα τράβηγμα στα μαλλιά μου. Όταν ανοίγω ξανά τα μάτια μου καταλαβαίνω πως έχω ανασηκώσει το κεφάλι μου. Σφίγγω τα χείλη μου στην παρόρμηση να φωνάξω το όνομα του Harry. Πιέζει το μέγεθος του όλο και πιο βαθιά μου κάνοντας με να καταρρεύσω κάπου. Συνεχίζει να κρατάει τα μαλλιά μου μέχρι και την στιγμή που τελείωνω με διάφορα χαμηλά βογγητά.

Βγαίνει ξαφνικά από μέσα μου τελειώνοντας πάνω στα οπίσθια μου. Παίρνοντας κάποιες βαθιές ανάσες σηκώνει το μποξεράκι και το παντελόνι του. Απομακρύνεται από δίπλα μου και πλησιάζει την τσάντα του. Βγάζει ένα χαρτομάντιλο και ξανά έρχεται δίπλα μου. Μου σκουπίζει τα υγρά που έβγαλε το μόριο του πάνω μου και όταν τα καθαρίζει μου σηκώνει το σλιπάκι και το παντελόνι μου. Είμαι ακόμα στην ίδια θέση προσπαθώντας να πάρω δυνάμεις  για να κουνηθώ.

"Τελείωσαμε πριγκίπισσα" Μου χαϊδεύει την πλάτη καθώς μου ψυθιρίζει. Νεύω και αποφασίζω να κουνηθώ. Καταφέρνω να σταθώ πρόσωπο με πρόσωπο με τον Harry.

"Πονάει Harry" Του εξηγώ κοιτώντας πίσω στα πισινά μου.

"Το ξέρω μωρό μου" Μου χαϊδεύει τα μαλλιά αφήνοντας μου ένα φιλί στο μέτωπο.

"Άραγε θα μπορέσω να περπατήσω;" Μονολογώ.

"Με λίγη δυσκολία" Μου απαντάει φιλώντας τα χείλη μου. Κλείνω στιγμιαία τα μάτια μου απολαμβάνοντας το αργό φιλί του.

"Γαμώτο θα αργήσω" Του λέω βλέποντας το ρολόι πάνω από τον πίνακα.

"Πες τον κύριο Thomson πως ήθελα να σου μιλήσω για μια εργασία" Μου εξηγεί φιλώντας το μάγουλο μου.

"Εντάξει" Απομακρύνομαι αρκετά προσεχτικά από δίπλα του και ανοίγω την πόρτα.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now