*Chapter 18*

11.8K 583 177
                                    

"In public you are his princess.
In private you are his dirty little girl"

Sos: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει ακατάλληλη σκηνή!

Τι εννοούσε; Είχα ξυπνήσει εδώ και 2 λεπτά και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα χθεσινά λόγια του. Θα τιμωρηθείς, δεν μ' αρέσει να έχει κάποιος ότι είναι δικό μου. Τι ήθελε να πει με αυτά τα λόγια; Εμένα να τιμωρήσει; Χα. Εδώ οι γονείς μου δεν μου έχουν βάλει ποτέ τιμωρία, τώρα θα έρθει ο Harry Styles για να με τιμωρήσει; Τι μαλακίες! Ο άνθρωπος είναι ντιπ χαζός. Ενώ είχα κλειστά τα μάτια μου και σκεφτόμουν όλα αυτά ένιωσα ένα σώμα να πέφτει πάνω μου. Δύο γεροδεμένα χέρια με αιχμαλώτισαν ενώ ένιωθα κάτι βαρύ στην κοιλιά μου. O μαλάκας με έχει ολοκληρωτικά πλακώσει. Νιώθω την ζεστασιά του σώματος του. Δεν την μπορώ τόση ζέστη. Νιώθω ήδη πνιγμένη.

Τον σπρώχνω αλλά συνεχίζει να παραμένει στην ίδια θέση. Ξεκουμπίσου άνθρωπε μου. Γι'αυτό δεν μ ' αρέσει να κοιμάμαι με άλλα άτομα. Πέφτουν πάνω μου και δεν μ ' αφήνουν να φύγω.

"Κύριε Styles;" Του ψυθιρίζω ενώ τον ταρακουνάω. Δεν κάνει καμιά κίνηση γαμώτο. Κοιμάται βαριά. "Harry;" Δυναμώνω για λίγο την φωνή μου. Τίποτα. "Μπαμπάκα;" Φωνάζω. Τον νιώθω επιτέλους να κουνιέται. Ανοιγόκλεισε τα βλέφαρα του για λίγο και μετά με κοίταξε.

"Rose;" Απόρησε. Ο ηλίθιος ακόμα να κουνηθεί από πάνω μου.

"Κύριε Styles σας παρακαλώ πάρτε τα κουλά σας από πάνω μου." Είπα και εκείνος αμέσως απομακρύνθηκε. Ευτυχώς.

"Καλημέρα και σε σας δεσποινίς Martinez" Χασμουρήθηκε καθώς σηκωνόταν από το κρεβάτι. Αναστέναξα γυρνώντας πλευρό. "Τι ώρα είναι;" Με ρώτησε. Εγώ τον αγνόησα. Έκλεισα τα μάτια μου και έκανα πως κοιμόμουν. Ξαφνικά ένιωσα το στρώμα να βουλιάζει και κάποιος να με γυρνάει προς την πλευρά του.

"Δεν μ'αρέσει να με αγνοούν" Μου εξήγησε καθώς περνούσε το δάχτυλο του καταμήκος του μάγουλου μου. Βρέθηκα ξανά από κάτω του ενώ αυτός με έχει αιχμαλωτίσει με τα πόδια του. Γύρισα το κεφάλι αποφεύγοντας το άγγιγμα του.

"Και εμένα δεν μ ' αρέσει να με αγγίζουν" Σχολίασα. Εκείνος σήκωσε το φρύδι του φέρνοντας το δάχτυλο του πάνω από το λαιμό μου. Το δέρμα μου τσιτώθηκε κάτω από το δικό του. Κατάπια απότομα. Θέλω να σταματήσει.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα