*Chapter 13*

11.7K 629 154
                                    

"If you obey all the rules, you miss all fun"

Έπειτα από αυτή την παράξενη ανακοίνωση αποφασίζω να τον ακολουθήσω. Δεν έπρεπε να τον δει κανένας εδώ, πόσο μάλλον χωρίς το πουκάμισο του. Ευτυχώς που η Jenny σπάνια έρχεται στο δωμάτιο και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δει. Μα έπρεπε να βρω τρόπο να τον στείλω από εκεί που ήρθε. Δεν θέλω όμως να φύγει. Η παρέα του με βοηθάει να μην σκέφτομαι το πόσο σκάρτος άνθρωπος είμαι.Καθώς μπαίνω στο δωμάτιο εκείνος έχει ήδη καθήσει πάνω στο κρεβάτι μου. Πολύ άνετος μας βγήκε αυτός.

"Κύριε Styles δεν μου είπατε τον πραγματικό λόγο που είστε εδώ" Λέω ενώ το βλέμμα μου σταματάει στα πουλάκια που κοσμούν το δέρμα του στήθους του.

"Σου τον είπα Rose ήθελα κάποιον να μου περιποιήσει τις πληγές" Ανασήκωσε τους ώμους του κοιτώντας με από πάνω μέχρι κάτω.

"Ποιός σας τις έκανε;" Τον ρώτησα. Το είχα απορία από την στιγμή που τον είδα να στέκεται στην πόρτα μου.

"Δεν έχει σημασία"Κούνησε το κεφάλι του. Δεν μας τα λέει καλά.

"Θέλω να μάθω"Πείσμωσα σταυρώνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. Εκείνος αναστέναξε και σηκώθηκε πάνω πλησιάζοντας με. Τι θα κάνει; Καταπίνω απότομα όταν μου ακουμπάει το πρόσωπο για να μου βάλει κάποιες τούφες πίσω από τα αυτιά μου. Γιατί πάντα αφήνομαι στο άγγιγμα του; Κανείς δεν μ' ακουμπάει.

"Rose μην είσαι περίεργη" Με μάλωσε. Τον μισώ όταν μου το κάνει αυτό. Δεν είμαι μωρό. Ξέρω να συμπεριφέρομαι.

"Κύριε Styles δεν είναι δίκαιο...Έρχεστε στο δωμάτιο μου γεμάτο μελανιές και δεν μου λέτε με ποιον μαλώσατε" Απομακρύνομαι γρήγορα από κοντά του και στηρίζομαι στον τοίχο δίπλα από το κρεβάτι της Jennys. Εξακολουθεί να είναι χωρίς το πουκάμισο του. Γιατί νιώθω το σώμα μου να καίει;

"Σας ενδιαφέρει δεσποινίς Martinez;" Σήκωσε το φρύδι του καθώς σταύρωνε τα χέρια του.

"Τώρα που το λέτε όχι"Κοιτάω οπουδήποτε αλλού εκτός από εκείνον. Ξαφνικά νιώθω την ζεστή του ανάσα στο αυτί μου. Πώς κατάφερε να έρθει τόσο γρήγορα δίπλα μου; Περίεργα πράγματα.

"Rose" Πρόφερε το όνομα μου τόσο αργά και αισθησιακά καταφέρνοντας να με κάνει να ανατριχιάσω. Τι παθαίνω;

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now