*Chapter 7*

14.5K 683 106
                                    

"Good girls sit
Bad bitches ride"

Βγήκε γρήγορα από το αμάξι του πλησιάζοντας με. Μμ δεν περίμενα να θέλει να έρθει μα τώρα δεν μπορούσα να του πω να φύγει. Βασικά μπορούσα αλλά δεν ήθελα. Ήμουν ευγνώμων που συμφώνησε.

"Rose θα σταματήσεις να με κοιτάς έτσι;" Τον άκουσα να λέει. Χαμογέλασα κρυφά προχωρώντας μπροστά. Θα είχε πλάκα.

"Μάλιστα κύριε Styles" Του απάντησα ενώ χτυπούσα την πόρτα του σπιτιού. Ο Ethan ξεπρόβαλλε λίγο αργότερα.

"Τι κάνει ο κύριος Styles εδώ;" Γούρλωσε τα μάτια του ενώ κοιτούσε από πίσω μου.

"Είναι μαζί μου" Του έκλεισα το μάτι μπαίνοντας μέσα στο σπίτι. Ο καπνός από τα τσιγάρα μύριζε σε όλο τον χώρο μα δεν με πείραζε η μυρωδιά πλέον. Παρατήρησα πως ο Harry δεν είχε μπει ακόμα μέσα.

"Μπείτε κύριε Styles, δεν δαγκώνουμε" Ειρωνεύτικα γλείφωντας τα χείλη μου. Εκείνος μπήκε κρατώντας την ανάσα του. Φαινόταν να τον πείραζε ο καπνός. Ωραία θα περάσουμε τελικά. Έκατσα πίσω στον καναπέ βγάζοντας από το μπουφάν μου ένα τσιγάρο. Το άναψα ρουφώντας μια τζούρα. Μόλις ο καπνός κάλυψε τα πνευμόνια μου τον άφησα να βγει από τα ρουθούνια και το στόμα μου. Ο Harry είχε κάτσει δίπλα μου και με παρατηρούσε από κάτω μέχρι πάνω. Πήρα μια άλλη τζούρα απελευθερώνοντας τον καπνό πάνω στην μούρη του. Γέλασα με την αντίδραση του. Τόσο γελοία. Συνέχισα να καπνίζω το τσιγάρο μέχρι να το σβήσω στο σταχτοδοχείο.

"Rose πάρε πρώτη όπως πάντα" Είπε ο Elvis δίνοντας μου ένα στριφτό. Το πήρα στα χέρια μου ανάβοντας το. Αμέσως το μυαλό μου και τα άκρα μου χαλάρωσαν πάνω στον καναπέ. Καμιά σκέψη δεν υπήρχε, μόνο κενό. Το κεφάλι μου είχε ξαπλώσει πάνω στον καναπέ συνεχίζοντας να καπνίζω. Ξαφνικά νιώθω μια ανάσα λίγο πιο πάνω από το αυτί μου.

"Το ξέρεις πως κάνεις κακό στον εαυτό σου;" Με ρώτησε ο Harry σαν ξερόλας που είναι. Δεν είχα όρεξη να του απαντήσω οπότε απλώς κούνησα το κεφάλι μου συμφωνόντας. Μόλις έσβησα το τσιγάρο πήρα το μπουκάλι με την Vodka. Ήπια λίγο δίνοντας το και στον Harry. Στην αρχή πήγε να αρνηθεί αλλά τελικά το πήρε στα χέρια του πίνοντας λίγο. Χαμογελώντας του το άρπαξα πίνοντας μια γερή γουλιά.

"Ήρεμα Rose" Με μάλωσε καίγοντας με με το βλέμμα του. Ώρες ώρες είναι πολύ σπαστικός και το μισώ αυτό.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now