*Chapter 33*

9.4K 479 118
                                    

"We made love before ever laying a
finger on each other. Caressed our souls
in ways that most can't even fathom..
It was true magic"

Βγαίνω έξω από την αίθουσα κατευθυνόμενη προς την τάξη με το πρώτο μου μάθημα. Περνάω βιαστικά από τον διάδρομο και μπαίνω μέσα στην τάξη. Εκεί είναι όλοι. Παρά τα αδιάκριτα βλέμματα τους βρίσκω μια θέση και κάθομαι κάτω. Ξαπλώνω πάνω στο κρύο θρανίο και κλείνω τα μάτια μου. Μέσα στο σκοτάδι που επεκτείνεται μπροστά μου μπορώ να φανταστώ το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείο. Ο Harry θα με καλέσει στο δωμάτιο του...

"Επιτέλους ήρθες!" Θα πει και θα με κλείσει στην αγκαλιά του.

"Συγγνώμη που άργησα, έπρεπε να κάνω μπάνιο" Θα του εξηγήσω καθώς θα μου φιλάει τον λαιμό.

"Και τι δεν θα έδινα να κάνω μπάνιο μαζί σου πριγκίπισσα" Θα σχολιάσει και θα με ρίξει στο κρεβάτι. Θα ανέβει από πάνω μου και θα μου βγάλει βίαια το παντελόνι μου. Θα μου ανοίξει τα πόδια και θα μπει ανάμεσα τους.

"Με πονάς" Θα φωνάξω. Εκείνος ακάθεκτος θα ξεγυμνωθεί. "Σταμάτα" Θα τον σπρώξω μακριά μου αλλά αυτός θα μου πιάσει δυνατά τα μαλλιά.

"Σκάσε πριγκίπισσα κανείς δεν νοιάζεται για σένα" Θα γελάσει. Θα με πετάξει κάτω και θα με κλωτσήσει στην κοιλιά.

"Είσαι ένα τίποτα" Θα είναι τα τελευταία του λόγια πριν φορέσει το προφυλακτικό.

Ανοίγω τα μάτια μου συναντώντας τα βλέμματα των συμμαθητών μου. Τι έγινε; Αποκοιμήθηκα; Είδα εφιάλτη; Είμαι ακόμα στην τάξη; Έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου.

"Δεσποινίς Martinez γιατί φωνάζετε;" Τι έκανα λέει;

"Εγώ;" Απορώ.

"Ναι εσείς, φωνάζετε εδώ και δέκα λεπτά" Μου απαντάει και εγώ είμαι αρκετά ντροπιασμένη για να μιλήσω. Παίρνω την τσάντα μου και τρέχω προς την έξοδο, μακριά από τους μαλάκες. Πιάνω το στήθος μου καθώς ελαττώνω ταχύτητα. Τι ήταν πάλι τούτο; Βρίσκω ένα παγκάκι και κάθομαι κάτω. Γιατί έπρεπε να δω τώρα εφιάλτη; Έγινα δημοσίως ρεζίλι. Γαμώτο σου Rose! Δεν θα ηρεμήσω αν δεν έχω ένα τσιγάρο στο στόμα μου. Σηκώνομαι πάνω και αποφασίζω να βρω τον Gray. Σίγουρα είναι πίσω από το κτίριο. Περπατάω γρήγορα και μόλις φτάνω πίσω από το κτίριο χαμογελάω. Όντως εκεί ήταν μαζί με μία παρέα αγοριών. Τους πλησιάζω σφυρίζοντας τους.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα