*Chapter 46*

7.4K 460 46
                                    

"Depression is a flaw in chemistry
not character"

Τα δάχτυλα του άγγιζαν την μέση μου καθώς περνούσε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Γαμώτο δεν μπορώ να του αντισταθώ μα ούτε θέλω να συνεχίσει. Δεν χρειάζομαι και άλλον Harry. Θέλω να μείνω μόνη, στην ησυχία μου. Κανείς όμως δεν το καταλαβαίνει αυτό

"Luke σταμάτα" Αναφωνώ προσπαθώντας να τον διώξω από πάνω μου. Αυτός όμως δεν κάνει κίνηση να φύγει. Χωρίζει τα χείλη μας μόνο για να πάρει ανάσα και παίρνοντας το σαν ευκαιρία τον χαστουκίζω και τον σπρώχνω μακριά. "Τι σε έπιασε Luke; " Του φωνάζω ενώ σηκώνομαι απότομα από το κρεβάτι. Ο Luke κάθεται στο στρώμα με σκυμμένο το κεφάλι.

"Συγγνώμη Rose...Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό" Μου εκμυστηρεύεται.

"Τι είναι αυτά που λες; Μήπως ήπιες;" Κρατάω μια απόσταση μεταξύ μας. Φυσικά και ήπιε. Εξού και η γεύση του αλκοόλ στα χείλη του. Γιατί πρέπει πάντα κάποιος μεθυσμένος να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό;

"Ήπια λίγο για να μου δώσει τη δύναμη να έρθω να σου μιλήσω" Μου εξηγεί.

"Αχ Luke μπορείς να φύγεις;...Θέλω να κοιμηθώ.Μιλάμε αύριο το πρωί, εντάξει;" Κουνάει το κεφάλι του και αρκετά βιαστικά ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω. Αφήνω μια κρατημένη ανάσα και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Τι ήταν πάλι και αυτό; Κλείνω τα βλέφαρα μου και αυτή την φορά ο ύπνος δεν αργεί να έρθει.

Το πρωί

Ανοίγω τα βλέφαρα μου μόνο για να δω την ώρα από το κινητό μου. 7. Σηκώνομαι γρήγορα από το κρεβάτι και κατευθύνομαι προς την ντουλάπα. Βγάζω από μέσα ένα μαύρο τζιν και μία άσπρη μπλούζα. Βγάζω τις πιτζάμες μου και φοράω τα ρούχα. Βάζω το κινητό στην τσέπη και με την μικρή μου μαύρη τσάντα στην πλάτη ανοίγω την πόρτα. Περιπλανιέμαι στον διάδρομο μέχρι να φτάσω στην κουζίνα. Όταν αντικρίζω την γυμνή πλάτη του Luke, τα γεγονότα με χτυπάνε σαν βροχή στο πρόσωπο.

"Καλημέρα Rose" Μου χαμογελάει καθώς κόβει μια φέτα ψωμί.

"Μέρα " Αναφωνώ και κάθομαι σε μία καρέκλα. Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν τηγανίτες και φρυγανιές.

"Θέλεις καφέ ή χυμό;" Με ρωτάει ενώ αφήνει στο τραπέζι ένα βαζάκι γεμάτο μαρμελάδα.

"Καφέ" Του απαντάω και παίρνω μία φρυγανιά. Βάζει σε μία κούπα λίγο καφέ και μου το δίνει. Το παίρνω στα χέρια μου και πίνω μία γουλιά. Κάθεται απέναντι μου και παίρνει στα χέρια του μια τηγανίτα δαγκώνοντας την.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now