*Chapter 38*

8.3K 438 173
                                    

"You are my blue crayon,
the one I never have enough of,
the one I use to color my sky."

"Η δεσποινίς Smith λιποθύμησε από υπερβολική δόση ναρκωτικών...Αυτό μας λέει πως ή αυτή είχε ναρκωτικά από την αρχή της εκδρομής ή κάποιος της έδωσε χθες " Εξηγεί ο κύριος Thomson. Κοιτάω την Jenny να έχει κατεβασμένο το κεφάλι. Κατάλαβε την μαλακία που είχε κάνει. Τώρα οι καθηγητές ξέρουν πως κάποιος από εδώ μέσα έχει ναρκωτικά. Ο Elvis θα πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί αν και δεν το πολύ δείχνει. Ξέρει πολύ καλά να κρύβει τα συναισθήματα του.

"Και που έχετε καταλήξει κύριε Thomson;" Απορεί ο Harry ενώ στιγμιαία κοιτάει εμένα.

"Συγγνώμη παιδιά αλλά σήμερα δεν θα υπάρχει έξοδος, όλοι μείνετε στα δωμάτια σας μέχρι εμείς να βγάλουμε μια άκρη"Ανακοινώνει και κυριαρχεί ένα κύμα απογοήτευσης. Ο κύκλος των μαθητών αρχίζει να διαλύεται, μαζί με την γνωστή παρέα. Τρέμουν σαν το ψάρι στην ιδέα πως θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Ας πρόσεχαν τις συνέπειες. Εγώ είχα τελειώσει οριστικά μαζί τους. Στέκομαι δίπλα στην Jenny και μαζί ανεβαίνουμε τις σκάλες.

"Έχεις να μου εξηγήσεις πολλά" Της λέω καθώς χτυπάμε την πόρτα και τα κορίτσια μας την ανοίγουν.

"Τι έγινε Jenny;, ανησυχήσαμε μόλις το μάθαμε"

"Είμαι καλά τώρα δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε" Εξηγεί εκείνη.

"Αυτά που έλεγε ο Thomson ήταν αλήθεια;" Ρωτάει το ένα κορίτσι. Εγώ ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και παρατηρώ την συζήτηση. Περιμένω μέχρι να βρω την κατάλληλη στιγμή να την ρωτήσω και εγώ τα δικά μου.

"Δυστυχώς ναι" Κάθεται στο κρεβάτι της με σκυμμένο το κεφάλι.

"Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;" Απορεί.

"Δεν ξέρω αλήθεια" Όταν σηκώνει το κεφάλι της, τα μάτια της είναι κατακόκκινα από το κλάμα. "Έγινα ρεζίλι σε όλους" Μονολογεί με αναφιλητά. Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που έβλεπα την Jenny να κλαίει. Νομίζω ποτέ στο διάστημα που την γνωρίζω. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας και την θαύμαζα γι'αυτό. Τώρα απλώς με ξαφνιάζει που κλαίει επειδή έγινε ρεζίλι. Όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας γινόμαστε ρεζίλι. Να εγώ ακόμα θυμάμαι που τα είχα κάνει πάνω μου στην δευτέρα δημοτικού επειδή δεν πρόλαβα να πάω τουαλέτα.

"Τουλάχιστον τώρα κατάλαβες το λάθος σου" Πετάγομαι. Με κοιτάει για μια στιγμή και μετά ξανά αρχίζει το κλάμα.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα