*Chapter 23*

11.7K 524 63
                                    

" Keep your friends close
but your enemies closer"

Έπεσα πίσω στο στρώμα νιώθοντας όλο του το βάρος να πιέζει το δικό μου. Τα δάχτυλα του ψηλάφισαν την άκρη του παντελονιού μου καταφέρνοντας να βρουν το φερμουάρ. Όταν μου το ξεκούμπωσε, άρχισε να μου το κατεβάζει. Τα κρύα του δάχτυλα άγγιζαν τους μηρούς μου προκαλώντας τους ένα μούδιασμα καθώς το παντελόνι είχε γίνει ένα με το πάτωμα.

"Δεν σου είχα πει πως δεν θέλω κανένα άλλον να σε αγγίζει;" Ακούγοντας τον να μιλάει καταλαβαίνω αμέσως για το τι πρόκειται. Έμαθε για μένα και τον Freddie. Πριν συνειδητοποιήσω τι στο καλό γινόταν, ο Harry με γυρίζει μπρούμυτα. Μπαίνω ανάμεσα στα πόδια του και εκείνος σκύβει πάνω από την μέση μου. Το ένα του χέρι περνάει μέσα από την μπλούζα μου χαϊδεύοντας την μέση μου. Εξακολουθούσε να ήταν κρύος.

" Πόσο θέλω να σε τιμωρήσω!" Ψιθυρίζει μέσα στο αυτί μου δαγκώνοντας τον λοβό μου στο τέλος.

"Δεν είναι δίκαιο! Αυτό έγινε πριν συμφωνήσω στην πρόταση σου" Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου αλλά αυτός έχει ήδη πάρει την απόφαση να με τιμωρήσει. Σηκώνει την μπλούζα μου αφήνοντας εκτεθειμένη την πλάτη μου. Ξαφνικά αισθάνομαι την ζεστή του ανάσα λίγο πιο μακρυά από το ανατριχιασμένο μου δέρμα. Κάνει κίνηση και τα χείλη του φιλάν το σημείο με την βοήθεια της γλώσσας του. Αφήνει υγρά φιλιά μέχρι το λάστιχο του εσωρούχου μου και σταματάει. Γιατί; Θέλω κι άλλο.


" Το ξέρω πριγκίπισσα!" Πιάνει την μέση μου" Απλώς θέλω τόσο πολύ να δω τον πισινό σας κόκκινο από το χέρι μου" Με αφήνει για να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού. Χωρίς να το περιμένω μου αρπάζει τα πόδια για να ξαπλώσω πάνω στα δικά του. Χώνει την μύτη του μέσα στα μαλλιά μου και παίρνει αρκετές αναπνοές. " Μικρή μου πριγκίπισσα" Ψιθύρισε καθώς μου χάιδευε τον γυμνό πισινό αφού μου είχε κατεβάσει το εσώρουχο νωρίτερα.

"Μπα.." Πριν καταφέρω να ορθώσω λέξη νιώθω ένα τσούξιμο στο ένα μου οπίσθιο. Βγάζω μια κραυγή έκπληξης και πόνου ταυτόχρονα. Ο Harry συνεχίζει να μου χαϊδεύει το ερεθισμένο μου οπίσθιο. "Κάνε ησυχία μωρό μου αλλιώς θα αναγκαστώ να σε φιμώσω." Με προειδοποιεί και από μέσα μου αμέσως σκάω. "Καλό κορίτσι" Μου αφήνει ένα φιλί στον ώμο και ταυτόχρονα χαστουκίσει το άλλο μου οπίσθιο. Βάζω το δάχτυλο μου μέσα στο στόμα μου δαγκώνοντας  το έτσι ώστε να πνίξω τις κραυγές μου. Εκείνος συνεχίζει το τροπάριο χαϊδεύοντας και ύστερα χτυπώντας. Το είχα συνηθίσει μέχρι την στιγμή που σταμάτησε.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now