*Chapter 20*

11.8K 570 121
                                    

"Kiss Me in the d-a-r-k dark tonight"

Καθώς του έλεγα την απάντηση μου, εκείνος με κοιτούσε χαμογελώντας. Ήταν χαρούμενος. Θα μπορούσε να με κάνει ότι ήθελε. Ας ελπίσουμε πως ότι και να κάνει θα μ'αρέσει όπως και την προηγούμενη φορά.

"Γιατί δεν μπορείς να τους ακολουθήσεις;" Με ρωτάει ύστερα από λίγο.

"Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να τους εφαρμόσω. Δεν έχω συνηθίσει για παράδειγμα να υπακούω" Του εξηγώ ειλικρινά. Εκείνος ήθελε υποταγή, να με προστάζει και να το κάνω αμέσως πράξη. Εγώ από την άλλη ήμουν ένα ελεύθερο πουλί, δεν θα μπορούσα να επιτρέψω κάποιον να με προστάζει. Κάνει τον κύκλο του θρανίου μπαίνοντας μπροστά μου. Χάιδεψε το μάγουλο μου. Τα μάτια του μαρτυρούσαν την διάθεση του. Ήταν ευχάριστη. Του χάρισα ένα αμυδρό χαμόγελο και εκείνος με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.

"Θα συνηθίσεις μωρό μου" Μου ψυθίρισε και ένιωσα την ζεστή του ανάσα να χτυπάει τον λαιμό μου. Ήθελα τα χείλη του πάνω μου. Εκείνος όμως δεν έκανε καμία κίνηση. Με παρατηρούσε απλώς.

"Και αν δεν μπορέσω να συνηθίσω;" Τον ρωτάω.

"Rose είσαι έξυπνο κορίτσι, θα τα καταφέρεις" Έγλειψε τα χείλη του καθώς χάιδευε τα μαλλιά μου.

"Θέλω να αλλάξω τους κανόνες" Του εξηγώ. Σηκώνομαι όρθια αποφεύγοντας το άγγιγμα του.

"Εγώ είμαι αυτός που θα το πει αυτό" Μου λέει αυστηρά. Αα όχι Styles δεν θα με κάνεις να σε υπακούω. Εγώ ποτέ μου δεν υπάκουσα. Μόνο στους γονείς μου για να μην με πρήζουν με τις μαλακίες τους.

"Τότε δεν συμφωνώ" Αναφωνώ έτοιμη να φύγω. Αν το θέλει τόσο πολύ θα με ακολουθήσει. Το χέρι μου πηγαίνει να ανοίξει την πόρτα και σταματάει απότομα όταν ακούω το όνομα μου να βγαίνει από τα ροζ του χείλη. Γυρνάω για να τον δω να με πλησιάζει γρήγορα. Άρπαξε το μπράτσο μου και με έσπρωξε πάνω του.

"Κοίτα μικρή νομίζω πως οι ρόλοι άλλαξαν. Εγώ κάνω κουμάντο όχι εσύ" Μου εξηγεί αγριοκοιτάζοντας με. Δεν σε φοβάμαι Styles.

"Εγώ θα συμφωνούσα υπό έναν όρο, εφόσον δεν συμβιβάζεσαι φεύγω" Του απαντάω στον ίδιο τόνο. Κανείς δεν με κάνει ότι θέλει. Δύο μόνο φορές τον άφησα και ορίστε που καταλήξαμε. Να κλείνουμε συμφωνίες για σεξ.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now