*Chapter 10*

13.2K 616 80
                                    

"I am my own ghost haunting the memories I love the most"

Μου κράτησε το στόμα μη επιτρέποντας μου να φωνάξω. Δεν θα το έκανα έτσι κι αλλιώς. Ήθελα να ακούσω τι θα μου έλεγε πρώτα. Δεν τον φοβόμουν. Είναι ένα κακόμοιρο αγόρι που το μόνο που θέλει είναι να τα βάζει με τους αδύναμους. Διόρθωση εγώ δεν είμαι αδύναμη. Τουλάχιστον έτσι θέλω να δείχνω.

"Rose μωρό μου δεν με άκουσες" Ρόλαρα τα μάτια μου καθώς τον έβλεπα μέσα από το καθρέφτη. Αυτό το υποκοριστικό....Το μισώ. Οι άνθρωποι το λένε αναμεταξύ τους όταν αγαπιούνται. Στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έβαλα τα χέρια μου πάνω στα δικά του τραβώντας τα από το στόμα μου. Ήθελα να μιλήσω. Όχι να φωνάξω.

"Όχι, δεν θα μου ξεφύγεις!" Τόνισε χαμογελώντας μου πονηρά. Αν η αηδία είχε τώρα μορφή ανθρώπου θα ήταν εκείνος. Έδειξα με τα χέρια μου πως ήθελα να μιλήσω. Αυτός το σκέφτηκε για λίγο αλλά φάνηκε να συμφωνεί. Έτσι πήρε τα χέρια του από το στόμα μου και έπιασε τα μπράτσα μου.

"Τι θέλεις Freddie από μένα; Σε έχω βαρεθεί" Μίλησα κανονικά. Χωρίς να φωνάζω. Με αυτό τον τρόπο θα με εμπιστευόταν σκεπτόμενος πως δεν θα ήθελα να ξεφύγω μακριά. Ίσως του έδινα την αίσθηση πως μου άρεσε όλο αυτό το κυνηγητό. Χωρίς όμως να είναι αλήθεια.

"Εσένα θέλω" Μου απαντάει ενώ με πιάνει από την μέση πιέζοντας με βίαια πάνω του. Με σπρώχνει στον τοίχο δίπλα από τις βρύσες βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι. Του χαμογελάω πονηρά. Μακάρι να το πιστέψει.

"Άσε εμένα" Του εξηγώ προσπαθώντας να του δείξω πως μ' αρέσει. Συμφωνεί. Ευτυχώς. Φεύγω από την φυλακή του πιέζοντας τον ενάντια στον τοίχο. Θέλει ψυχραιμία το θέμα και έχω άπειρη. Ας τον κάνουμε όμως να το πιστέψει λίγο. Παίρνω τα χέρια μου πάνω από την μπλούζα του. Τον κοιτάω έντονα κάνοντας τον να πιστέψει πόσο πολύ τον θέλω. Χαμογελάω από την αντίδραση του. Ψάρωσε ο μαλάκας. Ξαφνικά βάζω τα χέρια μου στο εσωτερικό της μπλούζας. Γυμνάζεται το ψαράκι. Τα δάχτυλα μου αγγίζουν τους πέτρινους κοιλιακούς του. Εκείνος έχει κλείσει τα μάτια του απολαμβάνοντας το.

"Σου αρέσει;" Ψιθυρίζω στο λαιμό του ενώ φυσάω το σημείο. Σιγά μην τον φιλήσω. Ίσα ίσα που τον αγγίζω και με αηδιάζει. Τα χέρια του βρήκαν τον κώλο μου πιέζοντας τον προς το μέρος του. Φτάνει. Αρκετά ξεπέρασα τον εαυτό μου. Κατεβάζω το χέρι μου λίγο πιο κάτω από την κοιλιά του. Καθώς αυτός νομίζει πως θα πιάσω την στύση του εγώ σηκώνω το πόδι μου και τον χτυπάω εκεί. Απομακρύνομαι γρήγορα ανοίγοντας την πόρτα. Ήταν δυνατή η κλοτσιά. Θα πονάει μέχρι αύριο. Γελώντας έτρεξα για να φύγω.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now