*Chapter 39*

7.1K 462 114
                                    

"Never be a prisoner
of your past.
It was just a lesson,
not a life sentence."

"Πώς γίνεται να ειναι η δεσποινίς Rose αυτή που σας έδωσε το ναρκωτικό;" Ρώτησε ο Harry προσπαθώντας να χωνέψει αυτό που μόλις είπε η Jenny. Εγω από την άλλη είχα μείνει μαλάκας να την βλέπω να κλαψουρίζει χαμηλόφωνα. Αν σε πιάσω στα χέρια μου μωρή τσούλα θα σε στραγγαλίσω και δεν με νοιάζει αν πάω μετά φυλακή. Αν δεν μπω απο τις μαλακίες σου.

"Δείτε την βαλίτσα της αν δεν με πιστεύετε" Είπε εκείνη με κατεβασμένο το κεφάλι. Ανάσες Rose. Δεν θες να την σκοτώσεις...Ακόμα. Σταύρωσα τα χέρια μου καθώς περίμενα τον Thomson να ανοίξει την βαλίτσα μου. Ενώ την άνοιγε ακούστηκε ένας ήχος από το κινητό μου. Το έβγαλα απο την τσέπη μου και είδα ότι είχα ένα μύνημα από τον Ethan. Πήγα να το διαβάσω όταν η φωνή του Thomson με διέκοψε.

"Κύριε Styles ελάτε να δείτε" Ήταν έκπληκτος. Ο Harry έτρεξε προς το μέρος του.

"Τι είναι;" Απόρησα και έτρεξα μαζί του. Ο Χριστός...Τι δουλειά έχουν τα ναρκωτικά του Elvis στην βαλίτσα μου.

"Rose ο Elvis σου την έστησε. Έβαλε την Jenny να βάλει όλο το εμπόρευμα στην βαλίτσα σου και ετσι να φανεί ότι εσυ ήσουν" Έλεγε το μύνημα. Τώρα το γράφεις άνθρωπε μου; Πριν που είμασταν μαζι γιατί δεν μου το είπες; Τώρα τι να το κάνω;Να το βράσω...

"Ειναι ήδη αργά" Του έγραψα ως απάντηση και έβαλα το κινητό μου πισω στην τσέπη.

"Δεν το πιστεύω" Κούνησε το κεφάλι του ο Harry. Όχι γαμώτο.

"Είμαι αθώα! Κάποιος άλλος μου τα έβαλε, εγώ δεν έχω ιδέα"Τους είπα αλλα σιγά μην με πιστέψουν. Θέλω να κλάψω και ταυτόχρονα να βαρέσω την ηλίθια.

"Όλοι οι μεγάλοι εγκληματίες ετσι λένε" Κούνησε το κεφάλι του ο Thomson. Τι μαλακίες λέει το άτομο. Άκου εγώ εγκληματίας. Ούτε μύγα δεν μπορώ να πείραξω, θα κάνω και εμπόριο.

"Αυτή φταίει για όλα" Έδειξα με το δάχτυλο μου την Jenny. Εκείνη έπαιζε το ταπεινό χαμομηλάκι. Εε αυτό ήταν. Εγώ φταίω που νοιάστηκα για αυτήν όταν ήταν στο νοσοκομείο. Θα της δείξω τώρα τι εστί Rose Martinez.

"Μην κάνεις την παρθενοπιπίτσα μωρή" Έτρεξα κατά πάνω της και της έδωσα μια σφαλιάρα. Ουφ επιτέλους. Έπιασα στις χούφτες μου τα μαλλιά της και της τα τράβηξα. Εκείνη δεν έκανε κίνηση να αμυνθεί. Επείτηδες το κάνει η ρουφιάνα. Για να νομίζουν πως εγώ ειμαι η κακιά. Αχχ αυτό με εκνευρίζει περίσσοτερο. Σηκώνω το πόδι μου για να την κλωτσήσω και αμέσως κάποιος με τραβάει από την μέση. Ο Harry.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now