*Chapter 32*

9.5K 478 77
                                    

"My biggest fear is that eventually you
will see me the way I see myself"

Είχα ήδη ξυπνήσει εκείνο το πρωινό στο κρεβάτι του κύριου Styles φορώντας ακόμα το απαίσιο φόρεμα. Δεν κουνήθηκα καθόλου από την θέση μου. Αντίθετα είχα κάτσει μπρούμυτα και τον παρατηρούσα. Τόσο γαλήνιος όταν κοιμάται. Αλήθεια, πώς είμαι εγώ όταν κοιμάμαι; Δείχνω και εγώ γαλήνια; Ή πάνω στο πρόσωπο μου αποτυπώνονται τα σκοτεινά πράγματα που βλέπω στους εφιάλτες μου; Ήταν μια ερώτηση που με έτρωγε αρκετά λεπτά μέχρι όμως να ακούσω έναν απλό βήχα να βγαίνει από τα ροζ του χείλη. Πάλι με έπιασε στα πράσα. Ποτέ δεν θα καταλάβω πότε κοιμάται στα αλήθεια.

"Καλημέρα πριγκίπισσα!" Κάνουν την εμφάνισή τους τα δύο υπέροχα λακκάκια του. Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια του.

"Καλημέρα" Σκύβω από πάνω του και αφήνω ένα απαλό φιλί στα μάγουλά του.

"Με τρωμάζεις ώρες ώρες" Ανοίγει σιγά σιγά τα βλέφαρα του για να με κοιτάξει.

"Γιατί;" Απορώ.

"Με κοιτάς ενώ κοιμάμαι και αυτό με ανησυχεί. Τι θέλετε να μου κάνετε δεσποινίς Rose;" Αφήνει ένα μικρό γελάκι.

"Δεν φταίω εγώ κύριε Styles που είστε τόσο ήρεμος όταν κοιμάστε. Αλήθεια πως το κάνετε;" Του αποκρίνομαι.

"Σκέφτομαι εσάς" Του χαμογελάω ενώ εκείνος ανεβαίνει πάνω μου. Ανοίγει τα πόδια μου έτσι ώστε να μπει ανάμεσα τους. Αγγίζει την μέση μου ενώ με φιλάει στα χείλη.

"Τότε θα έπρεπε να βλέπατε εφιάλτες" Του εξηγώ μόλις διακόπτει την επαφή των χειλιών μας.

"Δεν νομίζω...Και γιατί να έχω εφιάλτες μαζί σας;" Με ρωτάει.

"Δεν ξέρω, έτσι το είπα" Τον σπρώχνω από πάνω μου και σηκώνομαι όρθια ταιριάζοντας το φόρεμα μου. "Θα είμαι κάτω μέχρι να ετοιμαστείς" Του εξηγώ φορώντας τις γόβες και το δερμάτινο μπουφάν μου. Ανοίγω την πόρτα και κατεβαίνω τις σκάλες. Τι μου ήρθε και μένα να πω; Δεν χρειαζόταν να ξέρει πώς είμαι κάτι κακό για αυτόν. Ότι μπορώ να τον καταστρέψω.

Στέκομαι στην μέση του διαδρόμου και με την άκρη του ματιού μου βλέπω την άσπρη, κλειδωμένη πόρτα. Λες να είναι ξεκλείδωτη; Μπα δεν νομίζω. Κοιτάω τις σκάλες και όταν δεν ακούω κάτι τρέχω με σιγανά βήματα προς το μέρος της. Τοποθετώ το χέρι μου πάνω στο πόμολο και το κινώ προς τα κάτω.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now