*Chapter 24*

10.8K 480 128
                                    

"Do not judge
my story by the chapter
you walked in on"

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα. Ο Gray ήθελε να κάνω παρέα με την Maria. Το οποίο και κατάφερα. Πλέον είμαι μία Queen. Τι ηλίθιο όνομα για μια ομάδα. Αναρωτιέμαι ποιος το βρήκε.

"Τέλεια" Τσίριξαν όλες μαζί. Δηλαδή τώρα έπρεπε να παίξω τον ρόλο της ψεύτικης; Καθόλου δύσκολο για μία σαν του λόγου μου.

"Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μία Queen" Λέω στον ίδιο τόνο τρέχοντας προς το μέρος τους.

"Ομαδική αγκαλιά;" Προτείνει μία καστανομάλλα.

"Ναι" Απαντάμε όλες μαζί. Οι περαστικοί μας κοιτάζουν παράξενα. Ήδη ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται. Ας τις μαζέψει κάποιος αυτές τις τρελές. Και δίκιο θα είχαν αν το έκαναν. Καθώς αγκαλιαζόμαστε όλες μαζί προσπαθώ να βρω στα πρόσωπα τους κάτι. Μία ατέλεια. Κάτι λυπητερό και μίζερο. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν μπορώ να δω τίποτα. Ίσως τελικά αυτά τα κορίτσια θα με μάθαιναν πολλά πράγματα. Πως δηλαδή θα φοράω την τέλεια μάσκα ενώ από μέσα μου θα πεθαίνω.

"Δεν έχουμε πολύ χρόνο! Η Rose σε 10 λεπτά πρέπει να φύγει" Ανακοινώνει η Maria. Το είχα ξεχάσει πως έπρεπε να επιστρέψω στο πανεπιστήμιο.

"Κρίμα!" Δείχνουν να στεναχωριούνται. Εγώ καθόλου.

"Θέλω να πάρω ένα φόρεμα για σήμερα" Πετάγεται μία.

"Σχεδόν το είχα ξεχάσει" Κουνάει το κεφάλι της η Maria. "Rose η αδελφότητα μας κάνει ένα πάρτι σήμερα. Αν θέλεις έλα" Μου εξηγεί. Μμ τουλάχιστον θα έχω κάτι να κάνω το βράδυ και δεν θα χρειαστεί να σκέφτομαι τον Harry και τα λόγια του σήμερα.

"Έγινε απλώς δεν ξέρω που ακριβώς είναι"

"Θα σου στείλω σε μήνυμα την διεύθυνση" Μου απαντάει." Γεια σου Rose τα λέμε το βράδυ" Με χαιρετάει και πηγαίνει στις φίλες της αφήνοντας με μόνη. Παίρνω το δρόμο της επιστροφής ανεβαίνοντας στο λεωφορείο. Σκέφτομαι τα ρούχα που θα φορέσω. Ίσως να δανειστώ κάποιο ρούχο της Jennys. Τις προηγούμενες φορές δεν κατάλαβε τίποτα. Ευελπιστώ και τώρα. Όταν φτάνω έξω από το πανεπιστήμιο τρέχω προς την τάξη με το επόμενο μου μάθημα. Ευτυχώς φτάνω πάνω στην ώρα.

Λίγο αργότερα

Όταν τελειώνω το τελευταίο μου μάθημα βγαίνω έξω από το κτίριο. Καταπάνω μου έρχεται ένας ανήσυχος Grey. Του χαμογελάω προσπαθώντας να τον καθησυχάσω.

Daddy's Little Princess 🔞Onde histórias criam vida. Descubra agora