*Chapter 50*

8.9K 443 54
                                    

"Bite marks are love notes
written in flesh"

Χώρισε τα χείλη μας για να πάρει μια βαθιά ανάσα. Άγγιξε τα χείλη μου με τον αντίχειρα του και ύστερα ξανά έκατσε στην θέση του. Κοιτούσε το φαγητό του λες και κάτι σκεφτόταν. Και τι δεν θα έδινα να έμπαινα μέσα στο μυαλό του και να μάθαινα τις πιο σκοτεινές του σκέψεις.

"Μην με κοιτάς Rose και τρώγε" Με πρόσταξε αλλά εγώ συνέχισα να τον παρατηρώ. Δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς. Οι μικρές μπούκλες του έπεφταν μπροστά στα μάτια του με έναν εκνευριστικό τρόπο. Θυμάμαι να τραβάω τα μαλλιά του από την απόλαυση που μου έδινε απλόχερα τόσο καιρό και εγώ έκανα πίσω γιατί φοβόμουν. Φοβόμουν μην εξαρτηθώ από τα ωραία συναισθήματα που μου δημιουργούσε η παρέα του. Φοβόμουν μην εξαρτηθώ από τον Harry. Όμως ήξερα πως ήδη άρχισα να το κάνω και θα έπρεπε να απομακρυνθώ. 

"Rose είπα κάτι"Μου φώναξε και αυτή την φορά τον υπάκουσα. Κοίταξα κάτω στο πιάτο μου τρώγοντας αυτό που είχα αφήσει. Έβαλα σε ένα φλιτζάνι καφέ με λίγη ζάχαρη και με ένα κουταλάκι τα ανακάτεψα. Ήπια μια γουλιά και αμέσως ένιωσα την ζεστασιά από το καυτό ρόφημα.

"θα πρέπει να φέρω κάποια πράγματα αν μείνω εδώ το σαββατοκύριακο" Του εξηγώ και συναντάω το βλέμμα του καθώς έπινε τον χυμό του.

"Θα πάω να στα φέρω εγώ" Μου λέει.

"Δεν ξέρεις που μένω...Έτσι κι αλλιώς πρέπει να μιλήσω και στον Ethan για το που θα είμαι το σαββατοκύριακο" Πίνω μία γερή γουλιά από τον καφέ μου.

"Τουλάχιστον άφησε με να σε πάω εγώ" Νεύω και πίνω τον υπόλοιπο καφέ που υπάρχει μέσα στο φλιτζάνι. Τελειώνοντας με το πρωινό μου, σηκώνομαι όρθια.

"Πάω να ετοιμαστώ" Του εξηγώ και φεύγω από την κουζίνα. Ανεβαίνω τις σκάλες και μπαίνω μέσα στο δωμάτιο του. Σε μία καρέκλα βρίσκεται το φόρεμα και το σουτιέν μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έπρεπε να βάλω καθαρό εσώρουχο. Δεν νομίζω να πειράξει τον Harry να φορέσω ένα μποξεράκι του. Ανοίγω την ντουλάπα-δωμάτιο του και μπαίνω μέσα πατώντας το φως γιατί ήταν πολύ σκοτεινά. Βρίσκω ένα τυχαίο συρτάρι και καθώς το ανοίγω παθαίνω ένα μικρό εγκεφαλικό. Τι δουλειά έχει το αγαπημένο μου σλιπάκι στην ντουλάπα του Harry; Α τον ανώμαλο...Θα το πήρε τότε που τον έκρυψα μέσα στην ντουλάπα μου. Το παίρνω στα χέρια μου και βγαίνω έξω.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now