*Chapter 47*

7.5K 459 107
                                    

"She is both hellfire and holy water.
And the flavor you taste
depends on how you treat her."

Όταν ο Ethan απομακρύνθηκε από δίπλα μου και εξαφανίστηκε από το οπτικό μου πεδίο αποφάσισα να εξερευνήσω το δωμάτιο. Η πόρτα ήταν ήδη ανοιχτή οπότε ήταν εύκολο να μπω μέσα. Εκεί υπήρχε ένα μεγάλο κρεβάτι, μια ξύλινη ντουλάπα και ένα μικρό γραφείο στην άκρη. Καθώς πλησίαζα το κρεβάτι, άκουσα κάποιον να βήχει από πίσω μου.

"Ή βαλίτσα σου" Γύρισα για να αντικρίσω τον Ethan που εκείνη την στιγμή άφηνε την βαλίτσα μου.

"Πρέπει να πάρω και τα υπόλοιπα μου πράγματα" Μονολογώ ψυθιριστά.

"Πρέπει να φύγω Rose" Ανακοινώνει εκείνος.

"Μπορείς το απόγευμα να με αφήσεις στις εστίες;" Αναρωτιέμαι.

"Φυσικά...Επίσης θα προσπαθήσω να φτιάξω αντικλείδια για να σου δώσω ένα ζευγάρι" Μου εξηγεί χαμογελώντας.

"Ωραία και μία ακόμα χάρη" Εκείνος κουνάει το κεφάλι του για να συνεχίσω."Θα με αφήσεις στο πανεπιστήμιο;" Αναρωτιέμαι.

"Δεν χρειάζεται καν να το ρωτάς" Μου απαντάει και εγώ του χαμογελάω. "Πάμε;" Με ρωτάει και εγώ νεύω. Βγαίνουμε από το δωμάτιο και προχωράμε μέχρι το σαλόνι. Ανοίγει την πόρτα και με αφήνει να περάσω πρώτη. Κατεβαίνω τις σκάλες και γρήγορα βρίσκομαι έξω από το κτίριο. Όταν φτάνουμε έξω από το αμάξι του Ethan, εκείνος ξεκλειδώνει και έτσι μπαίνουμε μέσα. Ανάβει την μηχανή και πατάει αμέσως γκάζι. Βρισκόμαστε στον κεντρικό δρόμο προς το πανεπιστήμιο και μέσα σε ένα λεπτό έχουμε φτάσει στο πάρκινγκ. Καθώς ο Ethan σταματάει το αμάξι, ανοίγω την πόρτα.

"Μετά τα μαθήματα , μην τυχόν και αργήσεις" Τον προειδοποιώ και εκείνος με καθησυχάζει λέγοντας μου πως δεν θα αργήσει. Του γυρίζω πλάτη και αρχίζω να κατευθύνομαι προς το κτίριο με το μάθημα μου. Έχω ήδη αργήσει, ας ελπίσουμε πως ο καθηγητής δεν θα με πρήξει για αυτή την μικρή καθυστέρηση...

Το απόγευμα

Κάθομαι σε ένα παγκάκι μπροστά από το πανεπιστήμιο περιμένοντας τον Ethan να έρθει να με πάρει. Ευτυχώς δεν με άφησε να περιμένω πολύ γιατί το αμάξι του σταμάτησε πάνω στην ώρα. Άνοιξα την πόρτα και κάθισα πάνω στην δερμάτινη θέση μου.

"Είχα αγχωθεί μήπως και δεν προλάβω" Μου εξηγεί ενώ βάζει ξανά μπρος.

Daddy's Little Princess 🔞On viuen les histories. Descobreix ara