*Chapter 35*

9.8K 489 123
                                    

"I could have every single inch
of your body pressed tight against mine
and I'd still say "pull me closer"

Ένιωθα το σώμα μου να καίει. Ίσως επειδή ήταν οι ακτίνες του ήλιου. Ή ένα χέρι γύρω από την μέση μου που να μου προκαλούσε τόση θερμότητα. Προσπάθησα να το διώξω από πάνω μου αλλά αυτό παρέμεινε εκεί. Αποφάσισα εντέλει να γυρίσω πλευρό και να ανοίξω τα μάτια μου. Και τότε τον είδα. Με κλειστά μάτια να αναπνέει φουσκώνοντας τους πνεύμονες του με οξυγόνο.

"Καλημέρα πριγκίπισσα" Χαμογέλασε και με έσπρωξε πάνω στο γυμνό του στέρνο. Άφησα τα χέρια μου πάνω στο στήθος του και έφερα το βλέμμα μου κάτω, στα σώματα μας. Ημίγυμνα. Μόνο ένα ύφασμα να καλύπτει τα απόκρυφα σημεία μας. Δεν μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Κούνησα αμέσως το κεφάλι μου απορρίπτοντας αυτή την σκέψη.

"Harry;" Απόρησα και εκείνος απάντησε με ένα απλό ναι.

"Κάναμε κάτι χθες;" Τον ρώτησα. Άνοιξε το δεξί του μάτι και με κοίταξε.

"Τι να κάνουμε;" Το παίζει και χαζός.

"Ξέρω εγώ...Sex;" Παρά την ελάχιστη ντροπή μου, το είπα ξεκάθαρα. Χθες ήμουν πίτα στο μεθύσι και τώρα δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα, εκτός από μία συγκεκριμένη φράση. Έχουμε 4 μέρες πριγκίπισσα...

"Πώς σου ήρθε αυτό τώρα;" Τέντωσε το κορμί του και κάθισε πάνω στο κρεβάτι.

"Ξέρω εγώ, σε είδα με το μποξεράκι και εμένα με τα εσώρουχα και υπέθεσα αυτό...Είναι και η έλλειψη μνήμης από χθες." Συμπεραίνω.

"Πώς να θυμάσαι μετά από αυτά που ήπιες πριγκίπισσα;" Με μετακίνησε πάνω στα πόδια του. "Να σου πω εγώ τι έκανες χθες;" Ένευσα." Με παρακαλούσες για γρήγορα και σκληρό sex αλλά εγώ σου έλεγα όχι" Στο τέλος άφησε ένα μικρό χαχανητό.

"Δεν σε πιστεύω!" Χαχάνισα και αυτός έφερε το κεφάλι του στον λαιμό μου. Απομάκρυνε τα μαλλιά μου και κοίταξε προς την μεγάλη πιπιλιά.

"Που θα πάει πριγκίπισσα, μπορεί να φτάσει και η στιγμή που θα με παρακαλάς"

"Δεν σφάξανε" Με τσίμπησε στα πλευρά. "Έει αυτό πόνεσε....Αα και τώρα που το έφερε η κουβέντα θέλω να πάρω εκδίκηση για αυτό." Του έδειξα το σημείο της πιπιλιάς.

"Τι εκδίκηση;" Φάνηκε να το διασκεδάζει.

"Θέλω να σου κάνω και εγώ μία" Εξήγησα.

"Πριγκίπισσα δεν θέλω να φαίνεται, μην ξεχνάμε είμαι ο καθηγητής σου"

"Έλα μπαμπάκα, δεν θα αφήσεις την πριγκίπισσα σου να σε κάνει μια τόσο δα" Πήρα το πιο γλυκό βλέμμα που θα μπορούσα να πάρω και δεν εννοώ εκείνο με το κουτάβι, πιο πολύ σαν κατσίκα έμοιαζα. Sorry not sorry.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now