Q&A

7.4K 249 164
                                    

-Οι δύο ήρωες του βιβλίου Daddy's Little Princess, Rose Martinez και Harry Styles (Alex Rivers), μας έκαναν την τιμή και ήρθαν στο πλατό μας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των φαν. Πώς νιώθετε που είστε εδώ σήμερα;

Rose: Υπέροχα

Harry: Δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω *Του δίνει αγκωνιά στα πλευρά* Εννοώ καταπληκτικά.

- Πάμε στις ερωτήσεις; Η AnastasiaGreece12 έκανε την εξής ερώτηση στον Harry:  "Αγαπάς ακόμα την Rose, μετά από τόσα χρόνια?Θα ήθελες να είσαι πάλι μαζί της?"

Harry: " Φυσικά και θα ήθελα να είμαι μαζί της. Την αγαπώ με όλη μου την ψυχή και ας πέρασαν τόσα χρόνια *Την κοιτάει στοργικά καθώς απαντάει*"

Rose: "Και εγώ σ'αγαπάω *Ψιθυρίζει*"

-Η ίδια κοπέλα έκανε και στην Rose μια παρόμοια ερώτηση: Αγαπάς ακόμα τον Harry?Πως νιώθεις τώρα που ανακάλυψες την αλήθεια γι'αυτόν?

Rose: "Ναι τον αγαπάω που να μην τον αγαπούσα...Μμμ πώς νιώθω...Ολοκληρωμένη..Ναι αυτό αισθάνομαι"

Harry: "Υπονοείς κάτι; *Την αγριοκοιτάζει*

Rose: "Ιδέα σου* Χαμογελάει στραβά*

-Λοιπόν η ola_bomba ρωτάει και τους δυο:"Πιστεύετε πως κάποτε θα παντρευτείτε? Θα θέλατε να κάνετε παιδιά ? Και αν ναι πόσα? "

Harry: "Ποιος κάνει αυτές τις ερωτήσεις είπαμε *Κι άλλη αγκωνιά στα πλευρά*

Rose: "Θα απαντήσω πρώτη... Ίσως παντρευτούμε στο μακρινό μέλλον γιατί τώρα δεν το βλέπω *βήχει επίτηδες* Και ναι εγώ θα ήθελα να κάνω δύο κοριτσάκια."

-Harry εσύ δεν μας απάντησες;

Harry: "Μπορώ να αποφύγω την ερώτηση *Έχει σακατευτεί πλέον από τα ανελέητα χτυπήματα της Rose* Καλά ,λοιπόν, θα ήθελα να παντρευτώ την Rose και θα ήθελα να κάνουμε ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι"

Error303NameNotFound αναρωτιέται για σένα Harry: Τι τα ήθελες τα λεφτά όταν είχες ολόκληρη Rose;

Rose: "Αυτή την απορία έχω και εγώ"

Harry: *Στραβοκαταπίνει* Αναγκάστηκα να τα πάρω γιατί ήδη η μαμά της με είχε του χεριού της...Φυσικά μόλις μπήκα φυλακή είπα τον δικηγόρο μου να τα δώσει ξανά πίσω"

-Λοιπόν η stella_krkd κάνει την Rose αρκετές ερωτήσεις από ότι βλέπω εδώ. Αρχικά : "Τι αντίδραση είχες όταν έμαθες την αλήθεια για τον χάρη?"

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now