*Chapter 34*

9.1K 490 73
                                    

"I am drowning, and you're standing
three feet away screaming: 'learn how to swim'"

Ακούω το κλικ της πόρτας ενώ περπατάω μέσα στο δωμάτιο του. Διασχίζω το κρεβάτι του και ξαφνικά νιώθω την ζεστή του ανάσα στο λαιμό μου. Μα καλά πόσο γρήγορα έφτασε προς το μέρος μου;

"Πριγκίπισσα μου" Τον ακούω να αναστενάζει. Κλείνω τα μάτια μου καθώς μου τραβάει με τα δόντια του το πίσω μέρος του λαιμού μου. Μόλις τελείωσε, το δέρμα μου άρχισε να με πονάει. Σίγουρα θα γινόταν μια αρκετά μεγάλη πιπιλιά. Γύρισα για να τον αντικρίσω. Άφησα τα χέρια μου πάνω στο σβέρκο του και εκείνος στην μέση μου. "Δεν μπορείς να μου αντισταθείς πριγκίπισσα....Είσαι όλη δικιά μου" Αυτό ακούστηκε περισσότερο σαν απειλή παρά σαν επιβεβαίωση. Δεν με φοβίζει αυτό, γιατί άλλωστε;

"Δικιά σου μπαμπάκα" Είπα τα λόγια που ήθελε να ακούσει χωρίς φυσικά να τα εννοώ. Δεν ήμουν ποτέ φαν της ιδιοκτησίας και της υπακοής. Πίστευα πως ο κάθε άνθρωπος είχε το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην ζωή του και κανένας κυρίαρχος δεν θα έπρεπε να του επιβάλλει το αντίθετο. Το θέμα με τον Harry ήταν ότι ένιωθα πως με συμπεριφέρεται σαν ζώο. Τα ζώα ως γνωστόν δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε να μιλήσουν οπότε απλώς γίνονται δούλη των ανθρώπων χωρίς να φέρνουν αντιρρήσεις. Δυστυχώς μπήκα σε αυτόν τον χορό και τώρα θα χορέψω. Εγώ συμφώνησα να το κάνω και δεν υπάρχει πιθανότητα να το αλλάξω.

"Είπες πως δεν έχουμε πολύ χρόνο, τι εννοούσες;" Με ρώτησε.

"Εννοούσα πως πρέπει να φύγω για να ετοιμαστώ...Ήρθα απλώς να σε δω...Τι με ήθελες;" Απορώ και απομακρύνομαι από κοντά του. Απόσταση, ναι την προτιμώ.

"Με ποιον είσαι στο δωμάτιο;" Γράφει τελείως την ερώτηση μου.

"Με την Jenny και δύο άλλα κορίτσια" Του εξηγώ.

"Μάλιστα...Θέλεις να φύγεις για να ετοιμαστείς;"  Με ρωτάει.

"Ναι...Θα σε δω όμως πιο μετά" Του λέω και εκείνος δείχνει να συμφωνεί.

"Ωραία λοιπόν...Πήγαινε να γίνεις μια κούκλα" Με πλησιάζει χαρίζοντας μου ένα φιλί στο μέτωπο. Απομακρύνομαι πηγαίνοντας να ανοίξω την πόρτα.

"Πρόσεξε να μην σε δει κανένας" Με συμβουλεύει και εγώ νεύω. Ανοίγω την πόρτα και βλέποντας πως δεν είναι κανείς βγαίνω έξω. Αφήνω μια κρατημένη ανάσα. Γιατί αγχώνομαι τόσο; Δεν πρόκειται να με πειράξει αν δεν θελήσω. Δεν φαίνεται σαν τους άλλους. Είναι....Διαφορετικός.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα