*Chapter 45*

7.7K 467 76
                                    

"Sometimes, all you can do is
lie in bed, and hope to fall asleep before
you fall apart"

Κάποια στιγμή στην ζωή σου θα θελήσεις να απομακρυνθείς από τους φορτικούς ανθρώπους γύρω σου, ακόμα και αν εκείνοι δεν σου έχουν κάνει τίποτα. Ο Ethan ήταν ο καλός της όλης κατάστασης. Δεν περίμενα να μου στείλει μήνυμα τότε και να μου πει την αλήθεια ακόμα και αν ήταν πολύ αργά. Γι'αυτό και μόνο μπορεί να ξανά σκεφτόμουν την πρόταση του για να συναντηθούμε. Όταν μου έστειλε μήνυμα πριν λίγα λεπτά, αντέδρασα αρκετά απότομα και γαμώτο δεν το ήθελα. Από όλους τους άλλους μπορεί να κρατούσα επαφές μόνο μαζί του. Οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.

"Rose κατανοώ πως θέλεις να ηρεμήσεις γιατί έχεις περάσει πολλά άλλα το μόνο που σου ζητάω είναι να συναντηθούμε κάπου για να δω πως είσαι" Πληκτρολογώ αμέσως την απάντηση.

"Από την στιγμή που βγήκα από το κελί, είμαι αρκετά καλά" Συνεχίζω να είμαι απότομη μαζί του. Θέλω να πιστεύει πως δεν γουστάρω να συναντηθώ με εκείνον μέχρι να με παρακαλέσει και να συμφωνήσω.

"Έχω να σε δω από τότε που μιλήσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου." Μου γράφει και εγώ αμέσως βρίσκω μια δικαιολογία.

"Και; Έχεις τύψεις από αυτό που πήγατε να μου κάνετε;" Ξαπλώνω στον καναπέ και πριν ακουστεί ο γνωστός ήχος από το κινητό μου κλείνω τα μάτια μου.

"Το ξέρεις πολύ καλά πως εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό...Μόλις το έμαθα σου έστειλα μήνυμα για να σε ειδοποιήσω" Χαμογελάω καθώς διαβάζω την απάντηση του.

"Ήταν όμως αργά...Η Jenny είχε ήδη κατηγορήσει εμένα"

"Η πράξη μετράει" Δικαιολογεί τον εαυτό του. "Εγώ είμαι ο πιο καλός από όλους τους..Δεν θα μπορούσα να επιτρέψω να σου συμβεί κάτι τέτοιο."

"Εντάξει Ethan σε πιστεύω" Σηκώνομαι όρθια και κατευθύνομαι προς το δωμάτιο μου.

"Δηλαδή συμφωνείς;" Μόλις μπω μέσα, κλείνω την πόρτα.

"Ναι...Που θέλεις να συναντηθούμε;" Τον ρωτάω καθώς βγάζω από την ντουλάπα ένα τζιν και ένα απλό T-shirt.

"Θα έρθω να σε πάρω εγώ....Είναι ένα μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο" Αρχίζω να βγάζω τις πιτζάμες μου και να βάζω τα ρούχα που πέταξα στο κρεβάτι.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now