*Chapter 21*

12.2K 554 113
                                    

"I punish you with pleasure
And pleasure you with pain"

Τα απαλά του χείλη διεκδικούσαν τα δικά μου όσο περνούσε η ώρα πιο βίαια. Το χέρι που πριν λίγο άγγιζε το μπούτι μου τώρα χάιδευε το εσωτερικό των μηρών μου. Αναστέναξα τραβώντας τον πάνω μου. Κρατούσα το σβέρκο του καθώς με φιλούσε άγρια. Νιώθοντας το χέρι του να ακουμπάει το εσώρουχο μου διέκοψα αμέσως την επαφή των χειλιών μας. Εδώ ήρθα για άλλον λόγο. Κατέβασα γρήγορα το φόρεμα που είχε ανέβει αρκετά και τον παρατήρησα να με κοιτάει απορώντας.

"Κύριε Styles μου αποσπάται την προσοχή, έχω και άλλα πράγματα να σας ρωτήσω" Καθάρισα την φωνή μου. Εκείνος ένευσε και επέστρεψε γρήγορα στην θέση του. Επιτέλους λίγη απόσταση.

"Σας ακούω.." Άνοιξε τα χέρια του ανασηκώνοντας τους ώμους του. Έπειτα ένωσε τα δάχτυλα του και τα άφησε να πέσουν πάνω στο τραπέζι.

"Μου είχατε πει πως θα τιμωρηθώ αν παραβιάσω κάποιον κανόνα" Συμπεραίνω" Κύριε Styles λύστε μου αυτήν την απορία...Πώς ακριβώς θα με τιμωρέσετε;" Του χαμογελάω στραβά και εκείνος απλώς με κοιτάει αδιάφορα. Λες και δεν τον επηρέασε η ερώτηση μου. Καλά Styles.

"Θες πραγματικά να μάθεις;" Τα μάτια του γυάλιζαν κάτω από το φως του πολυέλαίου του.

"Προσπαθείτε να με φοβίσετε;" Σήκωσα το φρύδι μου. Εκείνος αναδεύτηκε καλά στην θέση του και έπειτα είπε.

"Πείτε το κι έτσι" Μου χαμογέλασε ευδιάθετα.

"Δεν με πείθετε" Αναφώνησα κοιτώντας τον τοίχο απέναντι του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Δεν με πείθετε" Αναφώνησα κοιτώντας τον τοίχο απέναντι του.

"Αυτός είναι ο σκοπός μου...Δεσποινής Rose με ρωτήσατε κάτι να σας το απαντήσω;" Άλλαξε γρήγορα θέμα. Ένευσα περιμένοντας τον ανυπόμονα να μιλήσει. Ήμουν πολύ περίεργη για να μάθω.

"Σε τιμωρώ με ευχαρίστηση και σε ευχαριστώ με πόνο" Μου εξηγεί. Δεν με βοηθάς καθόλου Styles. Όλοι αυτοί οι υπαινιγμοί και καθόλου στο ψητό. Θέλω να μάθω τι θα συμβεί αν παραβώ κάποιον από τους κανόνες του και εκείνος απλώς μου λέει μαλακίες.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now