*Chapter 49*

8.2K 455 62
                                    

"This thing we are doing here, you,me.
I am in.I am all in"

Πιάνει τους γοφούς μου και εγώ πηδάω πάνω του ενώ στηρίζομαι πάνω στους ώμους του.  Γρήγορα με κολλάει πάνω στην πόρτα ενώ τα χείλη μας συνεχίζουν να κουνιούνται συγχρονισμένα. Αναστενάζω σιωπηλά νιώθοντας το δωμάτιο να μικραίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί μου. Την μία τον μισώ και την άλλη τον θέλω. Μ'αρέσει όμως αυτή η αίσθηση.

Χωρίζουμε τα χείλη μας για να πάρει ο καθένας από μία ανάσα. Αμέσως ο Hary κολλάει τα χείλη του πάνω στο λευκό δέρμα του λαιμού μου. Με κρατάει σταθερά από την μέση για να μην πέσω. Αισθάνομαι ήδη το τράβηγμα του δέρματος μου σε εκείνο το σημείο.

"Harry" Τραβάω τα μαλλιά του ενώ εκείνος χουφτώνει το στήθος μου.

"Με τρελαίνεις μωρό μου" Επιστρέφει πίσω στα χείλη μου φιλώντας τα παθιασμένα. Κατεβαίνω από πάνω του όταν αισθάνομαι κάποιον να χτυπάει την πόρτα.

"Δεν θα μου ξεφύγεις πριγκίπισσα" Μου πιάνει το μάγουλο ενώ μου χαμογελάει.

"Δες με" Απομακρύνομαι από δίπλα του και ανοίγω την πόρτα. Έξω ήταν δύο κοπέλες. Με κοίταξαν κάπως παράξενα και αμέσως κατάλαβα γιατί. Το κραγιόν μου είχε πασαλιφτεί παντού κάνοντας με να δείχνω χειρότερη και από την Harley Quinn.

"Rose" Εμφανίζεται ο Harry από πίσω μου. Με πλησιάζει και βάζει ένα χαρτί πάνω στα χείλη μου καθαρίζοντας μου το κραγιόν. Τον πρόσεξα να έχει και εκείνος λίγο κραγιόν πάνω στα δικά του χείλη οπότε με τα δάχτυλα μου πήγα να του το καθαρίσω. Πέρασα τα δάχτυλα μου πάνω από τα απαλά του χείλη και μόλις του το έβγαλα μου τα φίλησε.

"Πόσο ακόμα θα κάτσεις να με νταντεύεις;" Του χαμογελάω στραβά.

"Για όσο χρειαστεί πριγκίπισσα" Μου φιλάει το μάγουλο βασανιστικά αργά.

"Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας κύριε Styles. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε πίσω στο τραπέζι σας" Ακόμα μου καθόταν κάπως βαρύ η ιδέα του να έχει κάποια άλλη να αγγίζει εκτός από μένα.

"Αν την διώξω θα με αφήσεις να μείνω μαζί σου;" Με ρωτάει.

"Ποια να διώξεις;" Κάνω την ανήξερη.

"Έλα που δεν ξέρεις μωρό μου...Σου έχει φάει κόλλημα πως έχω βγει ραντεβού μαζί της" Μου εξηγεί και ακόμα έχω το βλέμμα της ανήξερης αγελάδας.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα